Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Starters opgelet! Een huis kopen voor een lagere prijs én met terugkoopgarantie. Lijkt jou dat wat?

Starters opgelet! Een huis kopen voor een lagere prijs én met terugkoopgarantie. Lijkt jou dat wat?

Woningcorporatie Arcade heeft 24 koopgarantappartementen ontwikkeld in de wijk Tuinveld in ’s-Gravenzande. Elk jaar besluiten er wel een aantal eigenaren tot verhuizing over te gaan.

Wil jij daarna kans maken om de volgende bewoner te worden? Laat het ons weten en we noteren je op de reservelijst. Mail jouw naw-gegevens aan patricia@helmheus.nl met als onderwerp: Interesse Laan der Verenigde Naties.

Wat is koopgarant eigenlijk? Kopen met koopgarant in Tuinveld wil zeggen dat je 15% korting krijgt op de marktwaarde van de woning. Je wordt wel volledig eigenaar van de woning. Wil je de woning later verkopen? Dan ben je verplicht de woning aan Arcade aan te bieden en is Arcade verplicht de woning binnen drie maanden aan te kopen. Bij verkoop wordt de waardeontwikkeling volgens een bepaalde, vooraf vastgestelde, formule gedeeld. Voor mensen met een krappere beurs is kopen met koopgarant dé manier om een geschikte koopwoning te kunnen betalen.