Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Topdrukte op Westlands Woonevent

Bijna 1.400 mensen op zoek naar nieuwbouwwoning in Westland.

Met een rij wachtenden voor de deur werd om klokslag 10.00 uur de beurs afgelopen zaterdag geopend. Helm & Heus makelaars spreekt over een zeer succesvolle beurs.
Een diversiteit aan woningen op vele locaties in Westland en omgeving werden zaterdag aan het publiek gepresenteerd. 

f57b63a0-b864-4914-a5e4-469c4214eed3

Naast de drukte in de stand  van ons kantoor, kon er ook bij diverse eigen projectstands informatie worden ingewonnen bij de specialisten van Helm & Heus.

De Vlindertuin ‘s-Gravenzande
Een project waar je én op de beurs én zelfs nog tot woensdag 18 april a.s. voor kunt inschrijven!
Zowel royale eengezinswoningen als riante twee-onder-eenkap woningen met garage zijn in deelfase 2 beschikbaar. De bezoekers van de stand ontvingen direct de brochure en het inschrijfformulier.
Meer informatie over deze 43 mooie nieuwbouwwoningen, is te vinden op https://vorm.nl/vlindertuin

Zand & Honing ‘s-Gravenzande
Helemaal nieuw is het plan Zand en Honing. Het plan bevat 112 royale woningen in diverse typen in plan Waelpark in ‘s-Gravenzande.
De eerste beelden van de uitstraling van deze nieuwe wijk waren te bewonderen op de beurs. Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? https://zandenhoning.nl/

Parc Hooglande Naaldwijk
De verkoop van de laatste fase is in volle gang. Totaal 60 fraaie woningen in de échte jaren ’30 stijl zijn populair. Grotendeels zijn de woningen onder optie en zelfs de eerste kopers hebben wij mogen begroeten.
De wijk ligt op loopafstand van het gezellige centrum van Naaldwijk enerzijds en de sportfaciliteiten anderzijds.
Extra informatie óf aanmelden als reservekandidaat, dat kan via https://www.parchooglande.nl/

Primeurs in stand Helm & Heus
Maar liefst 3 fonkelnieuwe projecten én een unieke tool in één stand.
Gemarkeerd met 3 grote blauwe ballonnen konden de beursbezoekers bijna niet om deze stand heen.
Het project De Zilverreiger in Waelpark in ‘s-Gravenzande  is één van de projecten waar luxe en royale twee – en drie- onder een kapwoningen en vrijstaande woningen worden gerealiseerd. De woningen kenmerken zich dat zij gasloos en met vloerverwarming en -koeling worden uitgevoerd.
Alle actuele updates ontvangen? wonenindezildverreiger.nl.
Op steenworp afstand, namelijk in Waelplas in ‘s-Gravenzande komt project De Parelduiker. Karakteristieke en royale twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen. Deze zijn gelegen op ruime kavels en in intieme hofjes.
Op de hoogte gehouden worden? https://www.wonenindeparelduiker.nl/
Met het project Westeiland heeft Hoogeland in Naaldwijk er een mooi deelplan bij. Deze zomer start de verkoop van de 18 twee-onder-een kap woningen en 1 vrijstaande woning. Luxe wonen aan het water is het kenmerk van deze zeer grote woningen van circa 170m2 woonoppervlakte!
Aanmelden kan alvast op: http://westeiland.nl/

Unieke tool Bepaal je ideale nieuwbouwwoning. Helm & Heus Makelaars trakteerde de beursbezoeker met het feit dat zij zelf de eigen ideale nieuwbouwwoning kunnen bepalen. Het was online mogelijk om direct de specifieke wensen op de Ipad in te vullen.
Hier werd goed gebruik van gemaakt. Alle wensen zijn opgeslagen en worden verwerkt. Heb je jouw wens nog niet verteld? https://www.helmheus.nl/nieuwbouwwoning/

Dit alles werd omlijst door goochelaar en entertainer Jerry Mensing. Voor jong en oud was er van alles te beleven.
Het nieuwbouwteam is trots en zeer tevreden hoe de beurs afgelopen zaterdag is bezocht!
Dit geeft inspiratie en een goed gevoel voor de aankomende periode!