Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Update Natuurlijk Wonen

Omgevingsvergunning verleend!

De omgevingsvergunning ten behoeve van de bouw van Natuurlijk Wonen is op 27 september 2019 verleend! De bezwaarperiode van zes weken is vanaf dat moment ingegaan. Indien er in deze periode geen bezwaren worden ingediend op het plan, is de omgevingsvergunning medio november 2019 onherroepelijk en bruikbaar. Wij houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen!

Verkoopdrempel behaald!

Eén van de opschortende voorwaarden waaraan de ontwikkelaar dient te voldoen, voordat de bouw van Natuurlijk Wonen ‘s-Gravenzande kan starten, is het behalen van de verkoopdrempel van 70%. Goed nieuws: de verkoopdrempel is bereikt! Momenteel zijn 37 van de 53 woningen verkocht!

Onder voorbehoud start de bouw van Natuurlijk Wonen in het eerste kwartaal 2020!

Er is op dit moment nog 1 bouwnummer beschikbaar en er staan nog bouwnummers onder optie. Geïnteresseerd in Natuurlijk Wonen?