Vacature (ZZP) taxateur - Helm & Heus Makelaar Westland

Vacature (ZZP) taxateur

Wij van Helm & Heus Makelaars zoeken een (ZZP) taxateur.

Ben jij op zoek naar een afwisselende, uitdagende baan als taxateur? Wil je zowel particulieren als leuke ondernemers ontmoeten, verder kijken dan alleen een “waarde afgeven” en zelfstandig aan de slag? Voel jij je thuis binnen een kenniskantoor met een familiale cultuur? Dan ben je bij ons op het goede adres!

Dit ga je doen:

Als taxateur weet je hoe een taxatierapport van A tot Z in elkaar steekt en ben je gewend om op hoog detailniveau te werken. Het is een afwisselende functie waarbij je diverse soorten vastgoed taxeert van woningen, bedrijfshallen en kantoren. Hoe je nog meer het verschil maakt? Door veel persoonlijke contacten op te bouwen én te onderhouden, bijvoorbeeld met de diverse afdelingen binnen het Helm & Heus huis.

Je krijgt alle vrijheid om je eigen ‘winkel’ en contacten op te bouwen. Je werkt zelfstandig en bent baas van je eigen agenda maar kunt daarbij wel leunen op de secretaresses en een hecht en gezellig team.

Wat bieden wij jou?

Helm & Heus Makelaars biedt jou, naast een meer dan marktconform salarispakket, een brede en uitdagende functie binnen een unieke en succesvolle organisatie. Wij kenmerken ons door korte lijnen, kwaliteit, transparantie en flexibiliteit. Je gaat samen met een team van enthousiaste en professionele collega’s werken in een jonge en dynamische organisatie.

Wat verwachten we van jou?

Door jouw fijne persoonlijkheid en je professionele aanpak en rapporten, zorg jij voor een hoge klanttevredenheid. Je vindt het leuk om successen te boeken en jezelf daarin uit te dagen. Je krijgt bij ons veel flexibiliteit, maar die vragen we ook van jou.

Verder neem je mee:

Hbo-werk/denkniveau en/of SVM diploma;
RT certificering;
Een inschrijving bij het taxateursregister NRVT, minimaal in de kamer Wonen;
Minimaal enkele jaren relevante werkervaring;
Je bent goed in Nederlands;
Je bent in het bezit van rijbewijs B;
Je hebt energie, bent nieuwsgierig, ondernemend en sterk klantgericht;
Je neemt zelf initiatief om zaken in gang te zetten;
Je bent woonachtig in het Westland of directe omgeving;

Over ons
Wat begon als een klein familiekantoor met ’s-Gravenzande als belangrijkste werkgebied, groeide in de loop der jaren uit tot een kantoor dat in het hele Westland actief is. Inmiddels mogen wij ons al 18 jaar de meest verkopende makelaar in die regio noemen. Maar veel belangrijker dan die kwantiteit is natuurlijk de kwaliteit!

Bij Helm & Heus makelaars willen we niet per se de grootste makelaar zijn, maar wel de beste. En dat betekent dat wij altijd vooruit kijken en nooit leunen op onze successen uit het verleden. Want we weten allemaal: in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst!

Onze visie
Als ervaren, vooruitstrevende en dynamische organisatie wilt Helm & Heus Makelaars een toonaangevende speler blijven. Met onze kennis van de nieuwste technologieën willen we anticiperen op de wensen van de markt. We vinden het belangrijk om gecontroleerd te groeien en het persoonlijke karakter van onze aanpak te behouden. Het geheim van ons succes is dat we altijd naar de klant blijven luisteren en deze visie zetten we de komende jaren graag voort.

Word onze nieuwe taxateur!

Wil jij meer weten over de functie?
Stuur je motivatie en cv naar Donna van der Helm via donna@helmheus.nl, Laat het ons gerust weten.

banner