Verenigingsactie van Helm & Heus Makelaars

Verenigingsactie 2018

Helm & Heus viert de kerstdagen op een vrijgevige manier! Afgelopen jaren is Helm & Heus Makelaars met grote regelmaat gevraagd als sponsor voor een sportteam, vereniging of goed doel. Het liefst sponsoren we dit allemaal, maar dit is helaas niet realistisch. Het is niet zo eenvoudig een rechtvaardig sponsorbeleid te ontwikkelen, zeker niet met de vele verenigingen in Westland en Hoek van Holland. Het zou niet eerlijk zijn als wij de ene vereniging wel zouden sponsoren en de ander niet. Daar gaan we vanaf nu verandering in brengen!

“Bij Helm & Heus Makelaars kan je €100 schenken aan jouw vereniging!”

De actie

Veel verenigingen zijn afhankelijk van subsidies en giften. In dit kader gaat Helm & Heus Makelaars vanaf december 2017 de verenigingsactie starten. Iedereen die zijn of haar huis in de verkoop brengt bij Helm & Heus Makelaars mag een bedrag van €100,- schenken aan een deelnemende vereniging namens Helm & Heus. Op het moment dat de opdracht tot dienstverlening is getekend, maakt Helm & Heus het bedrag over naar de, door de verkoper gekozen, vereniging.

Staat jouw vereniging nog niet aangemeld? Geen probleem, we zullen contact opnemen met de vereniging om het alsnog voor elkaar te krijgen.

Verenigingsactie-helm-heus