Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

In voorbereiding: De Vlindertuin fase 3

De Vlindertuin
De Vlindertuin is een complete nieuwe wijk in ‘s-Gravenzande en bestaat uit verschillende fasen. De eerste fase is in aanbouw en de eerste woningen zijn zelfs al opgeleverd. In fase 2 is op dit moment nog één twee-onder-één-kapwoning beschikbaar en de bouw van deze fase is volop bezig. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor fase 3 in volle gang. Deze fase gaat binnenkort in verkoop.

De Vlindertuin fase 3:
Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de definitieve verkaveling van fase 3 van De Vlindertuin. Zoals het er nu naar uitziet, krijgt deze laatste fase schitterende twee-onder-één-kapwoningen en enorme herenhuizen. De verwachting is dat fase 3 binnenkort in verkoop zal gaan. Wat het definitieve aanbod ook zal worden, zeker is dat ook deze woningen de geliefde stijl van de jaren dertig krijgen.

De woningen van fase 3 worden zeer duurzaam gebouwd en heel energiezuinig.

Ze worden vanzelfsprekend gasloos en zullen worden verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.

Twee-onder-één-kapwoningen in fase 2

Er is op dit moment nog 1 twee-onder-één kapwoning in de Vlindertuin fase 2 beschikbaar! De woning is schitterend en zeer groot. Deze woning heeft een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van 10,76 meter. Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door een woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers aanwezig, een compleet uitgevoerde badkamer en een separate tweede toiletruimte. Op de zolder zijn door de grote ruimte ook veel mogelijkheden aanwezig en voor de technische zaken zoals de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger is op de zolder al een aparte ruimte aanwezig. Ook de tuinen zijn ruim en breed.

Koopsom: 563.700,– (incl. reeds gekozen meerwerk).


De kenmerken van de twee-onder-één kapwoning bouwnummer 140:

– puntgevel, auto-berging los.
– tuinligging ZuidOost.
– 2 eigen parkeerplaatsen.
– gebruiksoppervlak 178 m2.
– inhoud 661 m3.
– kavel opp. 471 m2 totaal.

Planning – De bouw is gestart!
Eind 2018 is de bouw van de Vlindertuin fase 2 gestart! De prognose oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2020.