Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

In voorbereiding: De Vlindertuin fase 3

De Vlindertuin
De Vlindertuin is een complete nieuwe wijk in ‘s-Gravenzande en bestaat uit verschillende fasen. De eerste fase is in aanbouw en de eerste woningen zijn zelfs al opgeleverd. In fase 2 is op dit moment nog één twee-onder-één-kapwoning beschikbaar en de bouw van deze fase is volop bezig. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor fase 3 in volle gang. Deze fase gaat najaar 2019 in verkoop.

De Vlindertuin fase 3:
Op dit moment wordt achter de schermen hard gewerkt aan de definitieve verkaveling van fase 3 van De Vlindertuin. Zoals het er nu naar uitziet, krijgt deze laatste fase schitterende twee-onder-één-kapwoningen en enorme herenhuizen. De verwachting is dat fase 3 najaar 2019 in verkoop zal gaan. Wat het definitieve aanbod ook zal worden, zeker is dat ook deze woningen de geliefde stijl van de jaren dertig krijgen.

De woningen van fase 3 worden zeer duurzaam gebouwd en heel energiezuinig.

Ze worden vanzelfsprekend gasloos en zullen worden verwarmd door middel van een warmtepomp en vloerverwarming.

Interesse?
Wil jij op de hoogte gehouden worden? Vul dan onderstaand formulier in.