Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

De Vlindertuin fase II

Open Huis! Kom langs op woensdag 12 december 2018 van 15.00 uur tot 17.00 uur. Neem een kijkje in één van de in aanbouw zijnde twee-onder-één-kapwonigen van Vlindertuin fase 1. Het adres van de bouwplaats van project De Vlindertuin is de Citroenvlinder te ‘s-Gravenzande, zie onderstaand situatiekaartje ter verduidelijking.

16 royale twee-onder-een-kapwoningen

De royale twee-onder-één-kapwoningen:

Nog diverse fraaie woningen beschikbaar, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

De 16 stuks twee-onder-één kapwoningen zijn  chitterende en zeer grote woningen. Deze woningen hebben een breedte van maar liefst 7,56 meter en een diepte van 10,76 meter. De Twee-onder-één-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van 178 m2. Dit geeft op de begane grond zeer veel ruimte door de woonkamer met de open keuken. Op de eerste verdieping zijn er vier ruime slaapkamers aanwezig, een compleet uitgevoerde badkamer en een separate tweede toiletruimte. Op de zolder zijn door de grote ruimte ook veel mogelijkheden aanwezig en voor de technische zaken zoals de CV-ketel, de mechanische ventilatie en de opstelplaats voor de wasmachine en de wasdroger is op de zolder al een aparte ruimte aanwezig. Ook de tuinen zijn ruim en breed.

Ik heb interesse

 

Vlindertuin-fase-2-2kap-klein
27 ruime eengezinswoningen

De ruime eengezinswoningen:
Van het type eengezinswoningen worden er totaal 27 stuks gerealiseerd. Deze eengezinswoningen hebben een breedte van 5,4 meter en een diepte van 10,76 meter. De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 133 m2. De woning heeft twee volledige lagen met standaard drie ruime slaapkamers en een volledig uitgevoerde badkamer op de eerste verdieping. Op de zolder kun je ruimschoots één of twee extra kamers realiseren in combinatie met dakkapellen of dakramen.

Ik heb interesse
Vlindertuin-fase-2-rijwoning-klein