Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

Voorrang bij Helm & Heus Makelaars

Wil jij als allereerste het nieuwe aanbod ontvangen, nog voordat het op Funda komt? Dat kan bij Helm & Heus Makelaars. Huizen die in de verkoop bij Helm & Heus komen worden namelijk eerst enkele dagen op de website getoond, voordat zij op Funda komen.

Maak een zoekopdracht

Via deze link kan je een zoekopdracht maken. Zo kan je aangeven wat voor huis je zoekt, in welke plaats en voor welke prijs. Je kan er zelfs voor kiezen om het nog specifieker te maken. Wanneer je deze zoekopdracht opslaat, krijg je automatisch bericht als er nieuw aanbod online komt wat voldoet aan jouw zoekopdracht. Dit bericht is een mailtje met een link naar de woning. Om een zoekopdracht op te slaan heb je een account nodig. Dit account kan je eenvoudig, binnen een paar minuten maken via deze link.

Nog niet op Funda

Je hebt een zoekopdracht opgeslagen en je ontvangt een mail: Nieuwe woningen bij Helm & Heus. De aanmelding op Funda is pas enkele dagen later, dus je bent nu officieel als allereerst op de hoogte van nieuw aanbod. Zo kan je, indien er geen Open Huis op de planning staat, als eerst een bezichtiging plannen met een van onze makelaars.

Maak een zoekopdracht

Shot of a smiling young couple using a laptop while relaxing on the sofa at home