Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

WestEiland

Wonen in Westeiland is luxe wonen aan het water

Met het project Westeiland heeft Hoogeland in Naaldwijk er een mooi deelplan bij. Deze zomer is de verkoop van de 18 twee-onder-een kap woningen en 1 vrijstaande woning gestart. Luxe wonen aan het water is het kenmerk van deze zeer grote woningen van circa 170 m² woonoppervlakte!

Leuke extraatjes inbegrepen
Westeiland kenmerkt zich door de ligging aan het water. Om alle kopers een opstapje te bieden voor het creëren van een unieke spot in de achtertuin, is een brede vlonder langs de waterkant standaard inbegrepen. Wie besluit om dit jaar nog een woning in Westeiland te kopen, kan profiteren van nog meer extraatjes bij de woning. Je krijgt dan gratis een zolderindeling bij de woning aangeboden. Hiermee heb je, zonder extra kosten te maken, maar liefst vijf slaapkamers in de woning. Heb je aan 3 slaapkamers genoeg? Dan kan je ook kiezen voor een keuken naar keuze cadeau t.w.v. € 5.000 euro of het laten plaatsen van 12 zonnepanelen op het dak!

2-onder-1-kapwoning
Het twee-onder-een-kap woningtype van Westeiland is een ruime gezinswoning die meer ruimte en comfort biedt dan een eengezinswoning. Het is een ideaal huis voor de volgende stap! Westeiland onderscheidt twee typen die elk weer een aantal varianten kennen op basis van oppervlakte.

Het eerste type is een twee-onder-een-kapwoning met dwarskap, ook wel type B genoemd. Bij een dwarskap bevindt de punt van het zadeldak zich aan de voorzijde van de woning. Dit zorgt voor een karakteristiek aangezicht. Er zijn drie varianten met dwarskap: B1, B2 en B3 variëren van circa 176 m² tot 190 m².

Het tweede type is een twee-onder-een-kapwoning met langskap, ook wel type C genoemd. Bij een langskap loopt de daklijn evenwijdig aan de straat. De langskapwoningen worden voorzien van bloemkozijnen, dat extra diepen vensterbanken geeft. De woning met langskap is er in drie varianten: C1, C2 en C3 variëren van circa 178 m² tot 191 m².

De indeling van de twee-onder-een-kapwoningen is gelijk. Na binnenkomst geeft de hal toegang tot de open woonkeuken, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer is ruim met openslaande deuren naar de achtertuin. Aan één zijde van de woning bevindt zich de berging (behalve bij variant B3 en C3). De tweede verdieping van de woning bevat drie slaapkamers, de badkamer en een separaat toilet. De zolderverdieping is circa 45 m² groot en biedt daarmee tal van mogelijkheden voor een eigen invulling.

Ik heb interesse

Vrijstaande woning
Deze vrijstaande villa op Westeiland is uniek in haar soort. Het woningtype wordt gekenmerkt door de vrije en grotere opzet met een woonoppervlakte van maar liefst 217 m². Het oppervlakte is verdeeld over drie ruime woonlagen.

De entree van de villa is een royale hal, waarin zich de trapopgang bevindt, de toegang tot het toilet en toegang tot de open woonkeuken. De flinke woonkamer is maar liefst 87 m² groot, aan drie zijden voorzien van ramen en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. Als speciaal detail is de woonkamer voorzien van een erker en zij-uitbouw. De keuken is voorzien van een zogeheten bloemkozijn, wat voor een diepe vensterbank zorgt.

De achtertuin van de woning ligt op het zuiden én westen. Er is dus altijd wel een plekje in de zon. Aan beide zijden ligt de achtertuin aan het water voor het ultieme eiland-gevoel. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich de berging en de opstelplaats van de warmtepomp.

Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer wordt voorzien van een bad en douche. Er is op deze etage een separaat toilet beschikbaar. Op de bovenste etage, de zolderverdieping, is een ruimte van bijna 48 m² beschikbaar die met maximale vrijheid en flexibiliteit is in te delen. De ruimte kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het creëren van extra kamers of een invulling met persoonlijke woonwensen.

Ik heb interesse

Omgeving
In de directe omgeving rondom Hoogeland zijn voorzieningen voor jong en oud en voor in- en ontspanning. Er zijn diverse recreatiegebieden in omstreken en het centrum van Naaldwijk is bereikbaar binnen tien minuten fietsen. De uitvalswegen richting Den Haag en Rotterdam zijn bereikbaar met 15 minuten rijden. Dit maakt Westeiland zeer toegankelijk, ook voor stedelingen die opzoek zijn naar meer rust. Ben je al woonachtig in Naaldwijk? Ook dan is Westeiland interessant en biedt de wijk nieuwe kansen op een vertrouwde plek.

 

Inschrijfformulier Westeiland