bog - Helm & Heus Makelaar Westland

BOG bij Helm&Heus Makelaars

Naast woningen is Helm & Heus Makelaars ook specialist in bedrijfsonroerend goed. Helm & Heus onderscheidt zich ten opzichte van andere makelaars met een BOG-dienst, met een fulltime BOG-expert in dienst. Deze expert is hét aanspreekpunt voor vragen en adviezen omtrent kantoorruimtes, winkelruimtes, werkplaatsen, showrooms en opslagruimtes voor zowel (ver)huurders als (ver)kopers.

Uw specialist in bedrijfshuisvesting

Bedrijfshuisvestiging

Helm & Heus makelaars is dé specialist in Westland en omstreken.

Onze gepassioneerde collega’s zetten zich elke dag in om uw vastgoedvraagstuk zo op te lossen, dat het resultaat altijd meer is dan wat u had verwacht.

Met 25 jaar aan ervaring kennen wij de markt en beschikken wij over een groot netwerk.

Wij staan u graag bij met vastgoed gerelateerde uitdagingen op het gebied van verkoop, verhuur, aankoop, aanhuur en taxaties van commercieel vastgoed.

 

Bedrijfspand kopen
quote

Snel en goed verkopen of verhuren

quote

Verkopen

Bedrijfsruimte verkopen?

Ook voor het verkopen van bedrijf onroerend goed ben je bij ons aan het juiste adres. Vanaf het eerste moment dat we actief zijn in de BOG hebben we een groot netwerk opgebouwd van personen die mogelijke interesse hebben in bedrijfspanden. We zorgen er vanzelfsprekend ook voor dat jouw pand de aandacht krijgt die het verdient, door hem te plaatsen op verschillende kanalen zoals: Funda Business, Social Media en natuurlijk onze geavanceerde website. Wanneer we een serieuze belangstellende hebben zullen we de bezichtigingen en onderhandelingen gaan starten.

Bedrijfspand verkopen

Verhuren

Bedrijfsruimte verhuren?

Helm & Heus is specialist in Westland en kent de lokale markt als geen ander. We zijn bereid om naast ons eigen aanbod ook naar andere mogelijkheden te kijken die het best aansluiten bij jouw situatie. We ondersteunen je ook bij de bezichtigingen en onderhandelingen. Vanaf dat we actief zijn in de BOG hebben we een groot netwerk opgebouwd van personen die mogelijke interesse hebben in bedrijfspanden. We zorgen er vanzelfsprekend ook voor dat jouw pand de aandacht krijgt die het verdient, door hem te plaatsen op Funda Business, Social Media en natuurlijk onze geavanceerde website. Wanneer we een serieuze belangstellende hebben zullen we de bezichtigingen en onderhandelingen starten.

Bedrijfspand huren
Bedrijfspand huren
banner

Beleggen

Beleggen