Over ons - Helm & Heus Makelaar Westland

Toonaangevend in het Westland. Al 25 jaar.

De Helm & Heus code

Een groot hart voor onze klanten.

shape

Verkoop beoordelingen

9

Aankoop beoordelingen

10,0

"Heldere en open communicatie. Denken goed met je mee. Gezamenlijk goed plan van aanpakken kunnen maken. Met een super resultaat van de verkoop van de woning. "

Verkoop beoordelingen

9

Aankoop beoordelingen

10,0

"Zeer professionele aanpak, heldere informatie, communicatie en duidelijk tijdschema. Gedegen kennis van de lokale markt en goede begeleiding tijdens verkoopproces, in deze tijd een tamelijk hectische gebeurtenis. "

Verkoop beoordelingen

9

Aankoop beoordelingen

10,0

"Contact was prettig en voelde goed. Huis is snel verkocht. De makelaar hield goed contact met ons na de bezichtigingen. De samenwerking verliep soepel. "

Helm & Heus is al ruim 25 jaar dé route naar een succesvolle aan- of verkoop van een woning of nieuwbouwproject en dé toonaangevende makelaar van het Westland. Dat etiket krijg je niet zomaar. Wat begon als een klein familiekantoor met ’s-Gravenzande als belangrijkste werkgebied, groeide in de loop der jaren uit tot een kantoor dat in het hele Westland actief is.

 

Bij Helm & Heus weten we als geen ander dat de krapte op de huizenmarkt grote uitdagingen met zich meebrengt. Verkopers zoeken een betrouwbare koper met snelheid en zekerheid, terwijl kopers zich in het zweet werken om maar ergens op een lijst met bezichtigingen te komen. Dat kan én moet anders, vinden wij.

We hebben niet voor niets jarenlang geïnvesteerd om hét aanbod koopwoningen te kunnen overleggen. Dat is 100% waarde voor onze klanten. En door kritisch te selecteren op makelaars met een lokaal hart en netwerk, kunnen we ook voor verkopers van waarde zijn. De zoektocht naar een koper begint niet als je klant wordt bij ons, jouw toekomstige koper zit al in ons netwerk.

Doe er je voordeel mee en kom snel eens langs voor een kopje koffie op ons kantoor in ‘s-Gravenzande.

Onze visie

Jouw vooruitstrevende makelaar met Westlands DNA

Persoonlijke aandacht is bij ons geen vage belofte, maar een harde garantie waarop je ons altijd mag afrekenen. Hoe we dat waarmaken? Door te investeren in een fijn en hecht team van medewerkers dat ieder op zijn of haar manier nauw verbonden is met Helm & Neus en zich iedere dag maximaal inzet voor het belang van de klant.

 

Dat is de Westlandse mentaliteit waarmee we op Funda een 8,6 krijgen van verkopers en een 10 (!) van kopers!

banner

Even kennismaken

Het team van Helm & Heus

Assistent vastgoedadviseur

Lois van der Voort-Vreugdenhil

Lois van der Voort-Vreugdenhil

Woning verkopen

Woning verkopen