Tiendweg 2C, Naaldwijk - Helm & Heus Makelaar Westland
Helm & Heus Makelaar Westland

Omschrijving

Welkom bij Tiend Office, de ideale locatie voor de ambitieuze ondernemers, die streven naar een professionele en moderne werkomgeving.

Wij presenteren u, Tiendweg 2c en 2d, twee afzonderlijk doch te koppelen kantoren.

Op een uitstekende zicht locatie met optimale bereikbaarheid. Perfect gepositioneerd op een kantorenpark met goede aansluiting richting de snelwegen naar Rotterdam enerzijds en Den Haag…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 2.000,- per maand
 • Bouwjaar 1995
Meer kenmerken
Vragen of even binnen kijken?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@helmheus.nl
Helm & Heus Makelaar Westland shape
Helm & Heus Makelaar Westland
Brochure aanvragen?

Vraag gratis de brochure aan.

  Helm & Heus Makelaar Westland

  Plattegrond

  In de buurt

    Omschrijving

    Welkom bij Tiend Office, de ideale locatie voor de ambitieuze ondernemers, die streven naar een professionele en moderne werkomgeving.

    Wij presenteren u, Tiendweg 2c en 2d, twee afzonderlijk doch te koppelen kantoren.

    Op een uitstekende zicht locatie met optimale bereikbaarheid. Perfect gepositioneerd op een kantorenpark met goede aansluiting richting de snelwegen naar Rotterdam enerzijds en Den Haag anderzijds.

    Het complex straalt aan binnen en buitenzijde moderniteit uit, een échte werkplek voor de ambitieuze ondernemer!

    Tiendweg 2c
    Interieur: Deze kantoorruimte is gelegen op de begane grond aan de voorzijde, beschikt over een grote makkelijk in te delen kantoorruimte van ca. 52,5 m2. Gezellig in te richten tot een kantoortuin. Aansluitend zijn nog 2 gezellige spreek-/werkkamers, moderne heren-/dames toiletruimte (vernieuwd in 2022). Optioneel is nog een derde spreekkamer beschikbaar. Centraal, zeer royaal modern ingericht entree met 2 eigen glazen toegangsdeuren.

    Tiendweg 2d:
    Interieur: Deze kantoorruimte is gelegen op de begane grond aan de midden zijde, beschikt over een centrale kantoorruimte met veel daglicht. Aansluitend zijn nog 2 gezellige spreek-/werkkamers, en heren-/dames toiletruimte. Met kleine aanpassing is nog een derde spreekkamer mogelijk. Extra magazijn-/archiefruimte. Eigen entree/toegang en hal. Privé tuin/terras voor eigen gebruik. Het kantoor is omstreeks 2022 eigentijds verbouwd en ingericht. Deze ruimte is ook goed te gebruiken voor hele andere / niet kantoor doelgroepen. Denk aan personal training, gezondheidszorg, een beauty salon of een praktijk voor fysiotherapie. Maar er kan ook gedacht worden aan een concept met horeca.

    Ontdek de mogelijkheden van Tiend Office en breng uw bedrijf naar een hoger niveau.

    Ontdek de vele voorzieningen van Tiend Office: Eigen pantry met apparatuur / cv verwarming middels radiatoren (verrekening energie middels tussenmeters) / vloerbedekking / afgewerkte wanden / kabelgoten / systeemplafonds met inbouwverlichting (grotendeels Led verlichting) wifi aansluiting / aangelegde siertuin / prettige werkomgeving / zonwering (binnen-/elektrische buitenzijde) / eigen alarm centrale met alarm opvolg dienst / dames- en afzonderlijk herentoilet / eigen brievenbus / bedrijfsreclame op TV in centrale ontvangsthal / eigen en gemeenschappelijke parkeerterrein / eventueel is meubilair te overname / bezoekers parkeerplaatsen / snel internet / eigen patch kast met Fixed Ip adres (35 mb) en topkoeling.

    Reclame mogelijkheden:

    Tiendweg (voorzijde) bij hoofdentree is een grote banner voor eigen bedrijfslogo beschikbaar!

    Zicht locatie (achterzijde) aan Burg. Elsenweg is ook een grote banner voor eigen bedrijfslogo beschikbaar!

    Groei mogelijkheden:

    De bestaande indeling is modulair indeelbaar, waardoor de ruimte eenvoudig aanpasbaar is, aan de specifieke behoeften van je onderneming.

    Door de koppeling van Tiendweg 2c en 2d is het eenvoudig mogelijk om beiden kantoren aan elkaar te koppelen, waardoor het gehuurde beschikt over ruim 15 tot 20+ werkplekken.

    Dynamische werkomgeving:

    Tiendweg is uniek binnen Westland door zijn concentratie van gerenommeerde kantoren/bedrijven, zoals:
    Advocaten / notarissen / accountants / architecten / vastgoed consultancy / personeels-/wervings en selectie kantoren

    Het gemeentehuis is direct aan de voorzijde gelegen. Tiend office is gelegen op een kantoren locatie met volop dynamiek!

    Ligging/Bereikbaarheid:

    Centraal gelegen in het Westland en direct aan de A20 biedt Tiend Office, de uitstekende bereikbaarheid voor de ondernemer die veel onderweg is.

    Het busstation bevindt zich op loopafstand. Daarnaast is er een goede ontsluiting richting snelwegen naar Den Haag/Rotterdam.

    Huurprijs: De maandelijkse huurprijs bedraagt €2.000,00. (excl. btw/servicekosten/energiekosten).

    Wacht niet langer! geef uw bedrijf de ruimte die het verdient bij Tiend Office. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden op deze unieke locatie. We kijken uit naar uw reactie en hopen u binnenkort als gewaardeerde huurder te mogen verwelkomen bij Tiend Office!

    Kenmerken

    • Status Beschikbaar
    • Huurprijs € 2.000,- per maand
    • Servicekosten -
    • BTW van toepassing Ja
    • Aanvaarding Direct
    • Hoofdfunctie Kantoorruimte
    • Soort bouw Bestaande bouw
    • Bouwjaar 1995
    • Niet overdekte parkeerplaatsen 3
    • Oppervlakte kantoor ca. 135 m2