Aankoopmakelaar Westland - Helm & Heus Makelaars

Sneller je huis vinden voor de beste prijs

Je ben op zoek naar een woning. Maar waar moet je beginnen? Hoe kom je op de hoogte van het nieuwste aanbod? Vanaf vandaag kunnen wij je nog beter helpen!

Kom nu in actie

Wat zijn de voordelen van onze aankoop service?

  • Onze aankoopmakelaars zijn vaak als eerste op de hoogte van huizen die op de markt komen
  • Je hebt een expert aan je zijde. Je profiteert van de kennis en ervaring van een aankoopmakelaar van het zoeken tot het moment van bieden.
  • Je krijgt een objectieve mening over een woning. De aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij het koopproces.
  • Met onze jarenlange ervaring gaan wij altijd voor de beste aankoopprijs voor jou.

 

Penny is een enthousiaste makelaar met een grote passie voor haar klanten. Geboren en getogen in ’t Westland en woont daar nog steeds met veel plezier. “Bij mij staat de klant altijd in het middelpunt, vertrouwen en ontzorgen staan bij mij hoog in het vaandel”

Bij de aankoop van een woning komt veel kijken. Het is geen dagelijkse bezigheid, maar vaak wel de meest waardevolle aankoop in je leven. Als makelaar maar ook zeker als persoon begrijp ik dit natuurlijk als geen ander. Met mijn vakkennis, ervaring en deskundigheid begeleid ik jou gedurende het hele proces.

Wacht niet langer en schakel mijn hulp in!

Ik wil een adviesgesprek
quote

Dankzij ons uitgebreide netwerk weten wij al veel eerder dan Funda welke woningen in de verkoop komen. Dat voordeel is voor jou.

quote

Jouw wensen centraal

Wij doen geen concessies aan jouw droomhuis

Wat is er financieel mogelijk? Wat voor type woning? In welke omgeving? En wat zijn je andere wensen? Tijdens dit gesprek bespreken wij ook wat jouw verwachtingen zijn van een aankoopmakelaar en wat Helm & Heus Makelaars voor jou kan betekenen. Natuurlijk is het ook heel belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Als dit het geval is ga ik graag voor je aan de slag!

Laten we praten

De beste deal voor jou

Samen jouw ideale woning vinden

Doordat wij nauwe banden onderhouden met de verschillende makelaars in de regio kunnen we je niet alleen als eerste op de hoogte brengen van nieuwe huizen, we kunnen je bovendien heel accuraat adviseren over de mogelijke hoogte van je bod als je serieuze interesse hebt. Zo kunnen we samen op zoek naar jouw ideale woning voor de ideale prijs.

Meer weten over onze aankoopservice?
banner