Een compleet taxatierapport conform NVM en NWWI | Helm & Heus

Een compleet taxatierapport conform NVM en NWWI

Wil je de officiële marktwaarde van jouw woning weten? Dan heb je een taxatierapport nodig. Vaak heb je een taxatie nodig voor de verkoop van je woning of voor het aanvragen/oversluiten van je hypotheek, maar ook als in scheiding ligt en noodgedwongen moet verkopen of bezwaar wil maken tegen je jaarlijkse WOZ-beschikking, is een officieel taxatierapport noodzakelijk. Helm & Heus staat voor je klaar!

Conform de hoogste eisen

Een taxatie van Helm & Heus Makelaars, kwaliteit gegarandeerd

Taxaties van Helm & Heus makelaars zijn altijd conform de NVM-richtlijnen en conform de regels van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd en voldoen onze taxaties aan de hoogste eisen. Heb je een betrouwbare taxatie nodig? Onze ervaren taxateurs komen graag bij je langs.

Taxatie aanvragen
quote

“Wist je dat je met een officieel taxatierapport flink kunt besparen op je maandelijkse hypotheeklasten?”

quote

Een taxatie is maatwerk én vakwerk

Een taxatie is altijd maatwerk en eist niet alleen veel kennis van onroerend goed van de taxateur, maar ook van het gebied waarbinnen de taxatie wordt uitgevoerd. Een gecertificeerde taxateur van Helm & Heus kijkt bij een officieel waardeoordeel o.a. naar de staat van het onderhoud, de oppervlakte, isolatie, marktwerking, omgeving en bestemmingsplan. Omdat wij al jarenlang taxaties uitvoeren in het Westland, weten onze taxateurs precies wat jouw woning waard is!

Taxatie aanvragen

Jouw taxatierapport dubbel en dwars terugverdiend

Lagere maandlasten met één taxatie

Voor sommigen kan het aanvragen van een taxatierapport voelen als een onnodige uitgave. Maar als jouw huis in de afgelopen jaren flink in prijs gestegen is en overwaarde heeft, kun je in een lagere rente-categorie komen bij jouw hypotheekverstrekker, waardoor je aanzienlijk kunt besparen op je maandelijkse lasten. All it takes is een officieel taxatierapport dat jouw overwaarde zwart op wit kan aantonen.

Vertel mij meer
banner