Jouw huis het snelst verkocht aan de beste koper | Helm & Heus

Jouw huis vlot verkocht aan een betrouwbare koper

Doordat Helm & Heus al 19 jaar beschikt over hét klantenbestand in het Westland is de kans groot dat jouw toekomstige koper al bij ons bekend is. Voordeel voor jou? Snelheid, zekerheid en gegarandeerd het beste bod voor jouw huis!

Gratis adviesgesprek

Jouw koper zit al in ons netwerk

Het zal je niet ontgaan zijn dat de woningmarkt aan het ‘afkoelen’ is. Hierdoor is het des te belangrijker om voor een makelaar te kiezen met hét netwerk. Helm & Heus heeft dé database met actieve woningzoekers, waardoor wij voor een vliegende start kunnen zorgen bij de verkoop van jouw woning. Onze sociale media kanalen hebben daarnaast ook gemiddeld meer dan 20.000 weergaven per week! Oftewel maximale exposure voor jouw woning!

Vraag een verkoopgesprek aan
quote

We zetten alles in het werk om de beste deal voor jou te sluiten en een betrouwbare koper te vinden.

quote

Samen verkopen we jouw huis

Waarom een Helm & Heus makelaar?

Bij Helm & Heus zetten we onze ervaring en expertise graag in om jou te adviseren. Maar we vinden het nog veel belangrijker om goed naar jou te luisteren. Zeker bij de verkoop van je huis is het van groot belang dat je je makelaar blind kunt vertrouwen. Wanneer ben jij tevreden? Het hoogste bod of het bod met de meeste zekerheid?

Samen je huis verkopen

De beste deal voor jou

Een betrouwbare koper met een onweerstaanbaar bod

Bij Helm & Heus investeren we flink in onze community en de digitale exposure van jouw huis. We gebruiken sociale media en slimme tools om jouw huis zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen en zetten ons netwerk maximaal in om zoveel mogelijk geïnteresseerde kopers op de hoogte te stellen en uit te nodigen voor een bezichtiging. En omdat we de kwaliteit van ons eigen netwerk zeer hoog aanschrijven, verschijnt jouw huis altijd 3 dagen eerder op onze eigen kanalen dan op Funda. Alles om de beste deal voor jou te sluiten en zeker te weten dat je met een betrouwbare koper in zee gaat.

Meer weten over ons verkooptraject?
banner