Deskundig vastgoedadvies van een fulltime BOG-expert | Helm & Heus

Deskundig vastgoedadvies van onze BOG-experts

Er zijn tegenwoordig veel makelaars met vastgoed en bedrijfsonroerend goed in het portfolio. Helm & Heus beschikt over een fulltime BOG-expert en gaat daarbij net een stapje verder. Wij staan voor je klaar met vrijblijvend advies en begeleiden je zorgvuldig bij de aankoop, verkoop, huur en verhuur van kantoorruimtes, winkelruimtes, opslag en andere (bedrijfs)panden.

Bedrijfspand verkopen?

Jouw koper zit al in ons netwerk

Vanaf dat we actief zijn in de BOG hebben we een groot netwerk opgebouwd van personen die mogelijke interesse hebben in bedrijfspanden. Maar we investeren vanzelfsprekend ook in de exposure van jouw pand, door hem te plaatsen op Funda Business, onze social media kanalen en natuurlijk onze website. Bij serieuze belangstelling zullen we bovendien de bezichtigingen en onderhandelingen voor je starten. 

Ik wil een bedrijfspand verkopen
banner
quote

“Dankzij ons uitgebreide netwerk weten wij al veel eerder dan Funda welke woningen in de verkoop komen. Dat voordeel is voor jou.”

quote

Huur/verhuur

Een snelle oplossing voor jouw zakelijke uitdaging

Ook voor de huur en verhuur van bedrijfspanden staan wij voor je klaar. Zoek jij op korte termijn een kantoorruimte voor jouw onderneming? We hebben een ruim aanbod bedrijfspanden die in de verhuur staan. Zelf je pand verhuren om een stabiele maandelijkse inkomstenstroom te genereren? Ons netwerk bevat naast geïnteresseerde kopers ook serieuze huurkandidaten.

Bedrijfspand huren
Bedrijfspand verhuren

Bedrijfspand kopen?

Onze BOG-expert staat voor je klaar

Op zoek naar een bedrijfspand? Helm & Heus is specialist in Westland en kent de lokale markt als geen ander. We beschikken zelf over een ruim aanbod bedrijfsonroerend goed, maar kijken ook naar andere mogelijkheden die aansluiten bij jouw situatie en staan je bij tijdens bezichtigingen en onderhandelingen.

Ik wil BOG kopen

Financiële expertise in vastgoed

Beleggen in BOG & vastgoed

Beleggen in bedrijfsonroerend goed kan een aantrekkelijke stabiele inkomstenstroom en waardeontwikkeling opleveren. Als dé makelaar in Westland zijn investeerders bij ons aan het goede adres. Wij hebben de kennis en ervaring én hét netwerk om vraag en aanbod in korte tijd bij elkaar brengen. Bovendien bezit Helm & Heus de financiële expertise en up-to-date kennis om u te adviseren bij de opbouw van uw vastgoedportefeuille.

Maak een afspraak met vastgoedexpert Paul van der Helm
banner