Benieuwd naar het verhaal achter onze nieuwe huisstijl? - Helm & Heus Makelaar Westland

Benieuwd naar het verhaal achter onze nieuwe huisstijl?

Geplaats op: 03 jun 2021

Helm & Heus Makelaars bestaat 25 jaar, tijd voor vernieuwingen! Om ons jubileum te vieren, hebben wij onze huisstijl in een nieuw jasje gestoken! De nieuwe huisstijl zal nog meer eenheid creëren voor het Helm & Heus Huis, wat bestaat uit Helm & Heus Nieuwbouw én Helm & Heus Finance.

Een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een totaal nieuwe uitstraling: dat was het doel! Wij zijn er de afgelopen maanden erg druk mee bezig geweest. In deze blog delen wij met jou dit proces.

Wij hebben een extern bedrijf gevraagd voor de re branding, zo begonnen zij met het ontwerpen van een nieuw logo en een passende huisstijl. Na vele opties is er uiteindelijk een keus gemaakt voor een mooi nieuw logo. De vertrouwde blauwe kleur hebben wij gelukkig behouden, tot enthousiasme van Paul. Na 25 jaar een nieuw logo is niet niks!

Nadat de keuzes met betrekking tot het logo en huisstijl definitief waren, konden alle voorbereiding voor de lancering beginnen! Alles, maar dan ook álles wordt vernieuwd.

Hier komt veel bij kijken, de aanpassingen gaan van nieuwe verkoopborden, flyers, pennen, e-mailhandtekening, visitekaartjes tot de aanpassingen op de online kanalen. Ook op social media hebben wij de nieuwe huisstijl doorgevoerd.

Om ons 25 jaar bestaan te vieren, hebben wij ook een jubileumkrant gemaakt. In een paar weken tijd, is het ontwerp voor de krant gemaakt, zijn de teksten geschreven en is deze exclusieve editie die door het hele Westland is verspreid! Soms een race tegen de klok, maar met dit resultaat was dat het meer dan waard. In de krant blikken wij terug máár kijken wij ook zeker vooruit naar de toekomst.

Je zou het bijna vergeten zijn, maar ondertussen zijn Paul, Donna en Liesbeth ook nog voor de camera gesprongen en is er een te gekke nieuwe bedrijfsvideo ontstaan. Via deze link kan je de video zien.

Ook het interieur én exterieur heeft een update gekregen. Hetzelfde kantoor, dezelfde locatie, máár met een verfrissende nieuwe look. Zo ging het tapijt op de vloer weg en is er een mooie vissengraad vloer voor in de plaats gekomen. De muur achter de balie kreeg de nieuwe, frisse blauwe kleur en ook de kozijnen zijn geschilderd. Op de gevel zijn nieuwe trespa platen geplaatst en ook de etalage is vernieuwd. Loop binnenkort eens gezellig langs om het zelf te zien. Zijn jullie nét zo enthousiast als wij?

3 mei, de dag waarop wij ons nieuwe logo gingen onthullen. De bordenman ging op pad om overal de nieuwe borden te plaatsen. Alle oude visitekaartjes, pennen etc. verdwenen in de prullenbak en op alle online kanalen werd het nieuwe logo gepresenteerd. Dat is zo in één zin snel gezegd, maar het had veel voeten in de aarde. Máár wat is het gaaf om te zien dat alles op z’n plek valt!

Niet alleen Helm & Heus Makelaars heeft een update gekregen, maar ook de andere bedrijven van het Helm & Heus Huis zijn in een nieuw jasje gestoken. Samen gaan wij verder met een vernieuwende look. Kijk bijvoorbeeld eens bij Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars voor gave nieuwbouwprojecten én bij Helm & Heus Finance voor advies over jouw hypotheek en/of verzekeringen!

PS: Heb jij onze jubileumkrant gemist? Niet getreurd want wij hebben onze jubileumkrant ook nog digitaal. Klik hier voor de digitale versie!