Wonen in De Lier? Wij hebben hét aanbod | Helm & Heus

Welkom in De Lier

De Lier is een van de grotere dorpen in het Westland en ligt relatief dicht bij de stad Delft. Kenmerkend aan dit dorp is de rivier De Lee die dwars door de dorpskern stroomt. De Lier staat bekend als een rustig dorp, maar heeft wel een bruisend centrum met diverse restaurantjes en cafeetjes. 

Wonen in De Lier

Een huis kopen in De Lier

Helm & Heus beschikt al 19 jaar over hét netwerk kopers en hét aanbod koopwoningen in De Lier. Zo zorgen we er niet alleen voor dat jij vooraan in de rij staat, we begeleiden je gedurende het aankoopproces en adviseren je gericht tijdens de biedingsprocedure. Vergroot je kansen en kies voor een aankoopmakelaar van Helm & Heus!

Ik wil een adviesgesprek
quote

Kenmerkend aan dit dorp is de rivier De Lee die dwars door de dorpskern stroomt.

quote

Kenmerken De Lier

Waarom je in De Lier wil wonen

Behalve de prachtige ligging aan het water, vind je aan de rand van de Lier sportpark de Zweth. Hier kun je voetballen, tennissen, handballen, korfballen en fitnessen. Erg populair binnen het gehele Westland is de bowlinghal aan de Veilingweg, dit is ideaal voor feestjes of een uitje met het gezin.

 

Wat te doen in De Lier?

  • Bowlen bij Bowling Westland
  • Varen op De Lee
  • Fietsen naar kerkdorp ’t Woud
  • Winkelen in de leuke winkelstraat
  • Lunchen, bijvoorbeeld bij NON pop-up
Ik wil contact met een aankoopmakelaar

Huren / Verhuren

Op zoek naar een bedrijfspand? Wij helpen je graag!

In de Lier zijn uitsluitend basisscholen gevestigd. Dit zijn er 5: Rooms Katholieke Basisschool de Achtsprong, Koningin Julianaschool, Openbare basisschool de Vlieten, Protestants Christelijk Primair Onderwijs en de Prins Mauritsschool.

 

Handige linkjes
Site van de Gemeente Westland

banner

Hulp bij aankoop

Hulp bij aankoop