Nieuwbouw makelaardij - Helm & Heus Makelaar Westland

Helm & Heus Nieuwbouw makelaars

Klik op de knop onderaan de pagina om naar de nieuwbouw website te gaan.

Dé specialist in nieuwbouwprojecten in regio Zuid-Holland. Persoonlijke begeleiding met kennis van zaken.

Klaar voor de toekomst

Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars is gespecialiseerd in de volledige begeleiding van het nieuwbouwproces. Met Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars leggen wij de focus op deze specifieke tak van sport binnen de vastgoedbranche.

In een vroeg stadium zijn wij betrokken bij het meedenken en adviseren van een nieuw plan of een nieuwe wijk. Vanaf het prille begin, de opstart naar de start verkoop, het aankoopproces, start bouw en de oplevering. Wij zijn erbij!

Met ons team van (Kandidaat) Register Makelaars – Taxateurs werken wij dagelijks aan vele mooie projecten. Ieder met zijn of haar specialiteit.

WAAROM?

Wij geloven dat ontwikkelaars onze hybride en klantgerichte werkwijze nodig hebben om het meest optimale resultaat uit een nieuwbouwproject te halen.

HOE?

Wij realiseren een succesvol verkoopproces voor ontwikkelaars door digitaal en datagestuurd werken, te combineren met persoonlijke aandacht.

WAT?

Wij verzorgen het totale advies- en verkoopproces voor ontwikkelaars. Van datagedreven advies, het hardmaken van leads tot en met klantenbinding en (digitale) verkoop van woningen.

MISSIE

Onze missie is om (potentiële) kopers aan woningen van ontwikkelaars te verbinden door het toepassen van onze hybride werkwijze.

Ga naar de nieuwbouw-website
banner