Helm & Heus Aankoopmakelaars

Een nieuwe woning aankopen, doe je samen met makelaars van Helm & Heus Aankoopmakelaars!

Je ben op zoek naar een woning. Maar waar moet je beginnen? Hoe kom je op de hoogte van het nieuwste aanbod? Vanaf vandaag kunnen wij je nog beter helpen!

Kennismaken:

Uiteraard is een woning kopen voor jouw geen dagelijks werk én daarnaast één van de meest waardevolle aankopen in je leven! Allereerst maken wij met jou een afspraak. Nadat de nieuwe maatregelen zijn ingegaan, doen wij dit digitaal. Hopelijk kunnen snel weer een kop koffie samen drinken! Tijdens dit kennismakingsgesprek brengen wij eerst jouw perfecte plaatje in kaart. Wat is er financieel mogelijk? Wat voor type woning zoek je? En natuurlijk in welke omgeving? Op welke termijn zoek je een huis en heb je nog andere wensen?

Tijdens dit gesprek bespreken wij ook wat jouw verwachtingen zijn van een aankoopmakelaar en wat Helm & Heus Aankoopmakelaars voor jou kan betekenen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Als dit het geval is, gaan wij graag voor je aan de slag! Je hebt een vast contactpersoon die je wegwijs maakt in het hele aankoop traject.

Zoek- & aankoopdracht:

Helm & Heus Aankoopmakelaars heeft speciaal voor jou een persoonlijk online zoeksysteem om jou als zoeker op maat van dienst te kunnen zijn. Het systeem biedt je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Je creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van je prioriteiten, wensen en eisen. Het online systeem selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en woningen worden niet uitgesloten als aan één van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig, snel en vooral effectief.

Dagelijks ontvang je het nieuwe aanbod van woningen per mail, meestal een dag eerder dan de woning op Funda wordt gepubliceerd. Je ziet direct op welke punten een woning wel of niet matcht met de door jou ingevoerde wensen. Op basis van de plus- en minpunten bepaal je of het de moeite waard is om de woning te bezichtigen.

Heb je een match? Wij maken de bezichtigingsafspraak met de verkopend makelaar. Ga je eerst zelf kijken of wil je dat wij meegaan tijdens de eerste bezichtiging? Beide opties zijn mogelijk!

Bezichtiging
Je hebt de woning bezichtigd; heb je het gevoel van thuiskomen? Wij gaan aan de slag met de technische en juridische aspecten van de woning. Als wij dit op een rijtje hebben gezet zullen wij samen de aankoopstrategie bespreken.

Hebben we een koopovereenstemming bereikt met de verkopende partij? Dan zal de koopakte worden opgemaakt door de verkopend makelaar, waarna wij deze controleren en gezamenlijk doornemen. Volgende stap: tekenen!

In aanloop naar de overdrachtsdatum bewaken wij de data uit de koopovereenkomst en plannen wij een voorinspectie voorafgaand aan het notarisbezoek. Wij controleren of de woning conform afspraak wordt opgeleverd, zodat jij na het notarisbezoek blij met de sleutel huiswaarts kunt!

 

Onze aankoopdienst kun je inschakelen voor gebied Westland, Den Haag, Maassluis en Midden Delfland!

Een nieuwe woning aankopen, doe je samen met makelaars van Helm & Heus Aankoopmakelaars!

 

Meer informatie en benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag met je in gesprek. Bel gerust op 0174-444777, klik op onderstaande button of mail naar aankoop@helmheus.nl

Ik wil graag aankoopadvies