Een dag in het leven van een makelaar - Helm & Heus Makelaar Westland

Een dag in het leven van een makelaar

Geplaats op: 22 jun 2020

Een dag in het leven van een makelaar

Vandaag geeft Liesbeth je een kijkje in haar dag als makelaar bij Helm & Heus.

7.30 uur
Maandagochtend: De wekker gaat.. Een kop koffie en aan het ontbijt, ik lees even snel het nieuws en bekijk mijn agenda voor deze week. We starten deze week namelijk met een aantal nieuwe panden en de eerste bezichtigingen staan al in de agenda.

8.30 uur
Op kantoor.. Eerst even wat administratie afhandelen voordat de telefoon roodgloeiend staat en ik afspraken af moet lopen. Ik open mijn mail. Ah mooi, een aantal nieuwe aanvragen voor bezichtigingen en een adviesgesprek. Een goed begin van de dag!

09.00 uur
Samen met Rianne en Sharon nemen we de komende week even door.

10.00 uur
We gaan van start. Een bezichtiging, mijn afspraak is een jong stel. Leuk huis en enthousiaste mensen. Daarna staat er nog een promo opname op de planning voor kantoor. Zo vliegt de morgen voorbij!

12.00 uur
Lunch pauze.. snel even een boodschap doen in het dorp.

14.00 uur
Ik heb deze middag nog twee adviesgesprekken staan. Dit zijn altijd hele intensieve gesprekken, maar wel interessant.

15.00 uur
Zo, nu door naar de volgende afspraak. Maar.. eerst nog even snel een bord plaatsen bij een verkochte woning, Yes!

16.15 uur
Dat gesprek liep een beetje uit, maar was wel heel productief. Ik ga weer terug naar kantoor, precies nog even de tijd om verslagen te tikken over de gesprekken. Ook krijg ik nog een belletje van een relatie waarvoor ik eerder een woning heb verkocht. Hij wil graag advies.

17.30 uur
Rond half zes zit mijn ‘kantoordag’ erop en stap ik weer in de auto. Zoals altijd worden nog de nodige telefoongesprekken gevoerd.
Voor vandaag is alles afgerond en is het tijd voor privézaken, ook belangrijk naast de afwisselende dagen. ?

Ik ga naar huis, op het menu staat pasta met kip, lekker snel en makkelijk. Morgen weer een dag..
Welterusten!

https://youtu.be/GLCMfSWvs3M