Funda verwacht voorlopig nog geen prijsdalingen - Helm & Heus Makelaar Westland

Funda verwacht voorlopig nog geen prijsdalingen

Geplaats op: 18 nov 2020

Het zal vele niet ontgaan zijn, de krapte op de huizenmarkt neemt toe en Funda verwacht dat een daling voorlopig nog uitblijft.

Er wordt veel gesproken over wat voor gevolgen de coronacrisis op de huizenmarkt zou hebben. Ondanks de coronacrisis en de sterke economische gevolgen, zijn veel mensen alsnog van plan om een nieuw woning te kopen. De intentie om te verkopen is wel verminderd, mensen willen steeds vaker eerst een nieuw huis kopen, voordat ze hun oude huis verkopen.

Vorige maand meldde de NVM ook al dat de huizenprijzen in het derde kwartaal met 11,6 procent ten opzichte van vorig jaar eerder gestegen waren. Voor wie wacht op dalende huizenprijzen, is dit een domper.

Funda komt vanaf nu elke maand met een prognose over wat er op de huizenmarkt gaat gebeuren. De website houdt enquêtes en leest datagegevens uit die inzicht geven in het vertrouwen, de intenties en het gedrag van woningzoekenden en huizenbezitters.

Wil jij hulp bij het zoeken naar een woning? Helm &Heus Aankoopmakelaars gaat graag met jou in gesprek om samen opzoek te gaan naar jouw droomwoning! Bel gerust op 0174-444777 of mail naar aankoop@helmheus.nl

Bron: www.nos.nl