Groeten uit het Westland!  - Helm & Heus Makelaar Westland

Groeten uit het Westland! 

Geplaats op: 21 jul 2020

Het Westland is een van de gezelligste gemeentes van Nederland! Deze gezellige gemeente ligt aan de duinen en zee, waar je heerlijk kunt ontspannen. Geniet van de kust bij ‘s-Gravenzande, Monster en Ter Heijde, hier kun je zwemmen, surfen, powerkiten, wandelen, zonnen of heerlijk uit eten. Alles is mogelijk op de Westlandse stranden!

De dorpen geven je ieder voor zich een vakantiegevoel; met hun leuke winkels en restaurants beleef je in ieder dorp steeds weer iets nieuws! ’s-Gravenzande is de grootste plaats van het Westland en heeft een grote variatie in (nieuwbouw) woningen. Benieuwd naar alle nieuwbouw projecten? Neem dan eens een kijkje op de website van Helm & Heus Nieuwbouwmakelaars.

Ook op sportief vlak biedt het Westland meer dan genoeg mogelijkheden! Wil jij bijvoorbeeld voetballen, tennissen, korfballen, paardrijden, jeu de boules of turnen? Het Westland is volop in beweging! Kortom: De ideale woonomstandigheden voor jong en oud. Benieuwd naar enkele van onze favoriete Westlandse hotspots? We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet:

Helm & Heus’s Westlandse Hotspots:

  • Sinds kort heeft The City in s’-Gravenzande haar deuren geopend! Dit is het grootste all-in-one Family Entertainment Center van Zuid-Holland. Je kan hier terecht voor diverse activiteiten zoals bowlen, minigolf, lasergame, squash en veel meer! Klinkt als een must-go toch?
  • Aan de rand van de gemeente Westland (in De Lier) vind je het activiteitencentrum De Tuinderij. Bij de Tuinderij kan je terecht voor hilarische activiteiten zoals een solextour door het Westland, WC-pot race door de kas, levend tafelvoetbal en nog een aantal unieke activiteiten. Een ideale locatie voor o.a. teamuitjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten, toch? Neem is een kijkje op de website!
  • Op het gezellige marktplein in ‘s-Gravenzande zijn diverse restaurants gevestigd. Een begrip in ’s-Gravenzande is Eetcafé de Witte, zeven dagen per week staan zij voor je klaar. Gedurende de zomerperiode hebben zij naast het eetcafé IJssalon Il Bianco, waar je terecht kunt voor heerlijk zelfgemaakt schepijs. Een echte aanrader!
  • WestlandTheater De Naald is niet meer weg te denken uit Gemeente Westland. Cultuurliefhebbers kunnen hier genieten van theatervoorstellingen en films. Wist je dat De Naald in 2016, 2017 en 2019 is verkozen tot Beste Kleine Theater?! Zeker de moeite waard dus om eens langs te gaan.
  • Het staelduinse bos ligt nabij het centrum van ’s-Gravenzande. Geniet van een uitgebreide boswandeling in deze fijne omgeving. In het bezoekerscentrum d´Oude Koestal vindt u informatie over de natuur in dit gebied. Een heerlijke plek om even tot rust te komen!
  • Kitesurfen? Bij Westbeach in Ter Heijde kan je terecht voor een sportieve en unieke belevenis op het strand! Westbeach de grootste kitesurfschool aan de Westlandse kust. Na het surfen even ontspannen? Ook dat kan! In The Coast beach house of Bondi Beach kun je heerlijk nagenieten met een hapje en een drankje.

Is dit het enige strand in het Westland? Zeker niet! Benieuwd waar je ook heerlijk van de zon kunt genieten met je voeten in het zand? Bekijk dan de video van het strand van Vlugtenburg. Vakantie is dichterbij dan je denkt!

Wat een heerlijke plekjes heeft het Westland te bieden he? Bovenstaande hotspots zijn zeker niet alle hotspots van het Westland! Benieuwd wat het Westland nog meer te bieden heeft? Houd dan onze social media kanalen in de gaten! We delen regelmatig de nieuwste hotspots van de gezellige dorpen in het Westland!