Helm & Heus Makelaars gaat als eerste Brainbay Waardecheck aanbieden in het Westland - Helm & Heus Makelaar Westland

Helm & Heus Makelaars gaat als eerste Brainbay Waardecheck aanbieden in het Westland

Geplaats op: 15 jun 2021

Er is een nieuwe app beschikbaar waarmee makelaars waardechecks van huizen kunnen aanbieden. Woningeigenaren krijgen met enkele kliks meer inzicht in de waarde(opbouw) van een huis.

Makelaarskantoor Helm & Heus Makelaars gaat als eerste in het Westland van de waardecheck gebruik maken. Joel Konijn, CEO van DatHuis, die de app in samenwerking met Brainbay ontwikkelde: “Gegeven recente ontwikkelingen kan de makelaardij wel een oppepper gebruiken. Transparant zijn over de totstandkoming van de waarde van een woning kan helpen dat vertrouwen te verhogen. Een woning is voor de meeste consumenten de grootste aankoop van hun leven, terwijl informatie hierover nergens online terug te vinden is. Deze transparantie van woningprijzen zorgt hopelijk voor een hoger vertrouwen in de makelaardij."

Konijn: “Ik ben verheugd dat een innovatief kantoor als Helm & Heus makelaars als eerste van de waardecheck in het Westland gebruik gaat maken. Via een app op hun website kan je een waardebepaling opvragen. Dit gratis rapport bevat de meest recente transacties van vergelijkbare objecten, inclusief koopsommen. Hierdoor wordt direct het verschil zichtbaar met de waarde van de opgegeven woning. Mocht de woningeigenaar de waarde niet helemaal kunnen duiden, dan is met één muisklik een afspraak met de makelaar gemaakt, die vrijblijvend toelichting komt geven.

Directeur bij Helm & Heus Makelaars Paul van der Helm: “Consumenten zoeken naar steeds meer manieren om informatie in te winnen. Dankzij deze app hebben wij als makelaarskantoor een onderscheidende tool voor onze klanten om zich voor een aan- of verkoop beter te informeren. De combinatie van transactiegegevens en advies van een deskundige makelaar zorgt ervoor dat een potentiële huizenkoper (of verkoper) optimaal geïnformeerd is voor de grootste aankoop of verkoop van diens leven.”