Wonen in Honselerdijk? Wij hebben hét aanbod | Helm & Heus

Welkom in Honselerdijk

Het dorp Honselersdijk valt onder de gemeente Westland en ligt in de provincie Zuid-Holland. Er wonen ruim 7.500 mensen in Honselersdijk. In Honselersdijk is ook recreatiegebied De Wollebrand te vinden. Dit gebied bestaat uit een recreatieplas en een natuurlijke waterberging. Ook is er een strandje met een kabelskibaan waar je kan waterskiën en wakeboarden.

Wonen in Honselerdijk

Een huis kopen in Honselerdijk?

Helm & Heus beschikt al 19 jaar over hét netwerk kopers en hét aanbod koopwoningen in Honselerdijk. Zo zorgen we er niet alleen voor dat jij vooraan in de rij staat, we begeleiden je gedurende het aankoopproces en adviseren je gericht tijdens de biedingsprocedure. Vergroot je kansen en kies voor een aankoopmakelaar van Helm & Heus!

Ik wil een adviesgesprek
quote

In Honselersdijk vind je recreatiegebied De Wollebrand. Dit gebied bestaat uit een recreatieplas en een natuurlijke waterberging.

quote

Kenmerken Honselerdijk

Waarom je in Honselerdijk wil wonen

Recreatiegebied De Wollebrand bestaat uit een recreatieplas en een natuurlijke waterberging. Ook is er een strandje met een kabelskibaan waar je kan waterskiën en wakeboarden.

 

Wat te doen in Honselerdijk?

  • Recreatiegebied De Wollebrand
  • Westlands museum
  • Sportpark De Strijphorst
  • Westlandse Wieler Vereniging ‘Westland Wil Vooruit’
  • Sportvereniging Honselersdijk
Ik wil contact met een aankoopmakelaar

Voor bewoners

Scholen en handige linkjes

In Honselersdijk zijn verschillende basisscholen te vinden, zoals De Hoeksteen, ’t Startblok en de Openbare Dalton Basisschool.

 

Handige linkjes
Website van de Gemeente Westland

banner

Hulp bij aankoop

Hulp bij aankoop