Wonen in Maasdijk? Wij hebben hét aanbod | Helm & Heus

Welkom in Maasdijk

Maasdijk is het meest zuidelijk gelegen dorp van Westland. Het ligt parallel aan de Nieuwe Waterweg en tegen Maassluis aan. Maasdijk heeft zo’n 4.500 inwoners en is daarmee een van de kleinere dorpen van het Westland. Het kent veel authentieke straatjes en staat bekend om de rustige sfeer in het dorp en de snelle toegang tot de snelweg.

Wonen in Maasdijk

Een huis kopen in Maasdijk?

Helm & Heus beschikt al 19 jaar over hét netwerk verkopers en hét aanbod koopwoningen in Maasdijk. Zo zorgen we er niet alleen voor dat jij vooraan in de rij staat, we begeleiden je gedurende het aankoopproces en adviseren je gericht tijdens de biedingsprocedure. Vergroot je kansen en kies voor een aankoopmakelaar van Helm & Heus!

Ik wil een adviesgesprek
quote

Maasdijk kent veel authentieke straatjes en staat bekend om de rustige sfeer in het dorp en de snelle toegang tot de snelweg.

quote

Kenmerken Maasdijk

Waarom je in Maasdijk wil wonen

Maasdijk is een typisch klein Westlands dorp. Het dorp ligt centraal, is goed bereikbaar en staat bekend om zijn authentieke, rustige straatjes. Zeer aangenaam wonen!

 

Wat te doen in Maasdijk?

  • Fietsen langs de Waterweg
  • Naar de kinderboerderij in het centrum
  • Een bezoek aan het Zomerspektakel
  • Sporten zoals bij korfbalvereniging Dijkvogels of vv Maasdijk
Ik wil contact met een aankoopmakelaar
Wonen in Maasdijk

Voor bewoners

Scholen en handige linkjes

In Maasdijk zijn er twee basisscholen: de protestants Christelijke basisschool Het Kompas en openbare basisschool de Aventurijn.

 

Handige linkjes
Digitale versie van de lokale uitgave Maasbever
Site van de Gemeente Westland

banner

Hulp bij aankoop

Hulp bij aankoop