Makelaar Hoek van Holland nodig voor aan- of verkoop van je woning?

Helm & Heus

Makelaar Hoek van Holland

 

Hoek van Holland is een bekende bestemming voor toeristen uit binnen- en buitenland. Naast toerisme heeft deze kustplaats natuurlijk nog veel meer te bieden aan de 10.200 inwoners die hier werken, wonen en leven. Voorheen was het nog een deelgemeente van Rotterdam, hoewel het geografisch gezien 25 kilometer van die gemeente verwijderd ligt. Sinds 2014 wordt de gemeente gezien als bestuurscommissiegebied. Als je op zoek bent naar een makelaar in Hoek van Holland dan is Helm & Heus de logische keuze. We kennen niet alleen de gemeente en omgeving als geen ander, we hebben ook een ruime ervaring als vastgoed professional. We geven op deze pagina wat meer informatie over deze gemeente, de omgeving en over de diensten die we als makelaar in Hoek van Holland bieden aan zowel koper als verkoper.

 

makelaar Hoek van Holland vuurtoren

 

Aankoopmakelaar Hoek van Holland

 

Het Zuidelijk Strandcentrum is de oorspronkelijke kern van Hoek van Holland dat destijds nog Oude Hoek werd genoemd. Vanwege de band met Rotterdam werd deze locatie ook wel ‘Rotterdam aan Zee’ genoemd. Deze regio heeft een belangrijke rol gespeeld in meerdere oorlogen waaronder de Tweede Wereldoorlog. De bossen, meren en duinen maken deze omgeving tot een pareltje in Nederland. Het zal dan ook geen verbazing wekken dat we als aankoopmakelaar in Hoek van Holland vaak benaderd worden om te zoeken naar een passende woning in deze plaats. Zoek je momenteel naar een huis in De Oude Hoek, Blesplan, l’Avenue of in een andere woonwijk? Neem dan vrijblijvend contact op met ons, we helpen je graag verder.

 

Verkoopmakelaar Hoek van Holland

 

Een huis aan het strand, wie wil dat nou niet? Toch zijn er inwoners die hun woning te koop zetten en op zoek zijn naar een geschikte verkoopmakelaar in Hoek van Holland. Helm & Heus helpt graag om de mogelijkheden in kaart te brengen en de juiste beslissingen te nemen in iedere stap van het traject. Zo komen we tot een goede koopsom en een vlotte afwikkeling. Naast juridische zaken regelen geven we ook praktische adviezen om iedere uitdaging op de meest voordelige wijze aan te pakken. Van een plaatsing op huizensites tot aan de overdracht bij de notaris; we staan voor je klaar!

 

Waardebepaling woning Hoek van Holland

 

Een huis verkopen begint met een vraagprijs kiezen. Dit wordt gebaseerd op een nauwkeurige waardebepaling die we als makelaar in Hoek van Holland graag voor je uitvoeren. Daarbij gaan we verder dan standaard rekenmodellen en prijzen van vergelijkbare objecten, we kijken liever naar de werkelijke waarde van de woning. Een goed begin is het halve werk, als je de woningwaarde juist berekent dan kan het verkooptraject sneller verlopen met betere resultaten.

 

Kosten makelaar Hoek van Holland

 

Verhuizen, kopen en verkopen gaat gepaard met kosten. Sommige uitgaven zijn eigenlijk investeringen, dit betekent geld uitgeven om hier waarde uit te halen. Dit kan het besparen van kosten zijn of minder tijd om bij het eindpunt te geraken. Of gewoon minder stress en zorgen omtrent een woning kopen of verkopen. Als makelaar in Hoek van Holland doen we ons uiterste best om een meerwaarde te bieden aan ieder traject van koop of verkoop. Informeer direct naar onze tarieven en dienstverlening.

 

Huis verkopen Hoek van Holland

 

Waarom zou je voor Helm & Keus kiezen als verkoopmakelaar in Hoek van Holland?

  • Laagdrempelige bereikbaarheid via diverse kanalen.
  • Snelle acties en reacties vanuit ons team.
  • Moderne werkwijze op basis van de laatste mogelijkheden.
  • Iedere opdracht is maatwerk voor het beste resultaat.
  • Scherpe tarieven zonder verrassingen achteraf.

 

Huis kopen Hoek van Holland

 

Waarom zou je voor Helm & Keus kiezen als verkoopmakelaar in Hoek van Holland?

  • Veel kennis van de gemeente en omgeving.
  • Zekerheid in iedere stap van het proces.
  • Begeleiding en advies bij alle zaken omtrent een huis kopen.
  • Grote mate van bereikbaarheid, ook buiten kantooruren.
  • Duidelijke tariefstelling met breed dienstenpakket.

Helm & Heus is dé makelaar in Hoek van Holland die altijd voor je klaar staat. Maak kennis met ons team en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil weten wat mijn huis waard is in Hoek van Holland