Makelaar Naaldwijk nodig voor aan- of verkoop van je woning?

Helm & Heus

Makelaar Naaldwijk

 

Naaldwijk was tot 2004 een gemeente waar ook Honselersdijk en Maasdijk toe behoorde. Sinds de herindeling van de regio maakt het onderdeel uit van de gemeente Westland met het gemeentehuis in Naaldwijk. Op dit moment wonen, werken en leven ruim 22.000 inwoners in deze mooie locatie aan de Noordzee nabij Den Haag. Helm & Heus zal als makelaar in Naaldwijk huiseigenaren bijstaan bij de verkoop van hun woning. En we helpen woningzoekenden om een huis te kopen in deze regio. Op deze pagina kun je kennismaken met de omgeving en onze werkwijze.

 

makelaar naaldwijk foto kerk

 

Aankoopmakelaar Naaldwijk

 

De historie van deze gemeente gaat terug naar het Romeinse Rijk. Hier stond een standbeeld van keizer Claudius volgens opgravingen in 2004. Na een Romeinse nederzetting zou de gemeente rond de twaalfde eeuw de huidige naam krijgen. Tuinbouw en landbouw zijn van grote invloed geweest op de rijkdom in deze regio. De historie van deze gemeente is nog steeds duidelijk te zien in de kerken en het oude raadhuis. Bij Helm & Heus kennen we de geschiedenis van deze regio, daarnaast bouwen we als aankoopmakelaar in Naaldwijk aan de toekomst van deze deelgemeente. Dit doen we met de nieuwe inwoners die hier graag een huis kopen.

 

Verkoopmakelaar Naaldwijk

 

Op dit moment is er een grote vraag naar huizen in Naaldwijk, het aanbod is echter beperkt. Dat is duidelijk te zien aan de huizenprijzen in dit gebied, die blijven stijgen. Wellicht is nu de tijd om je huis te verkopen. In dat geval kun je rekenen op de diensten van Helm & Heus, de makelaar in Poeldijk die altijd voor je klaarstaat. Om te beginnen zullen we een waardebepaling uitvoeren. We kunnen vervolgens een promotioneel pakket samenstellen inclusief woningfotografie en online publicatie op funda. Als makelaarskantoor met 25+ jaar ervaring hebben we een breed netwerk om een beroep op te doen. Zo kunnen we faciliteren in een snelle verkoop van ieder huis in Naaldwijk.

 

Waardebepaling woning Naaldwijk

 

Wat is een huis waard? De optelsom hangt sterk af van de toepassing. Zo is er een taxatiewaarde, een WOZ-waarde en ook nog de vraagprijs op huizensites. De makelaar in Naaldwijk kijkt naar de werkelijke waarde die iedere individuele woning vertegenwoordigt. We kijken niet alleen naar standaard rekenmodellen en huizenprijzen in de buurt maar houden rekening met de unieke kenmerken van ieder object. Zo kunnen we tot een reële marktprijs komen voor ieder huis.

 

Kosten makelaar Naaldwijk

 

Een woning kopen of verkopen kost geld. Daarbij is het van belang om onderscheid te maken tussen investeringen en uitgaven. Wij zijn een makelaarskantoor in Naaldwijk dat werkt op basis van een courtage. Dit is een duidelijk tarief waarvoor een een breed pakket aan diensten zullen leveren. Vooraf zullen we tijdens een vrijblijvend adviesgesprek de opties bespreken zodat je op voorhand weet wat je kunt verwachten. Helm & Heus werkt op basis van transparante communicatie met duidelijke taal. We staan klaar voor onze klanten om vragen te beantwoorden en drempels weg te nemen. Zo kunnen we iedere klant bijstaan en een meerwaarde leveren bij de aankoop of verkoop van een huis.

 

Huis verkopen Naaldwijk

 

Waarom zou je kiezen voor Helm & Heus als makelaar in Naaldwijk bij de verkoop van een huis? Hier zijn enkele redenen:

  • Individuele waardebepaling met als resultaat een betere vraagprijs voor potentiële kopers.
  • Duidelijk promotiemateriaal dat aanspreekt en recht doet aan de woning.
  • Assistentie en advies bij het verkoopklaar maken van het object.
  • Snelle responstijden om het verkoopproces te versnellen.
  • Als makelaar in Naaldwijk kennen we de regio en de markt.

 

Huis kopen Naaldwijk

 

Waarom zou je kiezen voor Helm & Heus als makelaar in Naaldwijk bij de aankoop van een huis? Hier zijn enkele redenen:

  • Hulp aan kopers bij de keuze van een passende woning.
  • Vragen worden snel beantwoord wat duidelijkheid biedt.
  • Een breed netwerk aan contacten en kennis van de regio.
  • Voeren van onderhandelingen en begeleiden bij contracten opstellen.
  • In een emotionele periode onzekerheid en stress wegnemen biedt rust.

Ontdek de regio en maak kennis met de makelaar in Naaldwijk; plan direct een adviesgesprek in met Helm & Heus.

Ik wil weten wat mijn huis waard is in Naaldwijk