Makelaar Poeldijk nodig? Wij hebben 25+ jaar ervaring in Westland

Helm & Heus

Makelaar Poeldijk

 

Poeldijk is een kerkdorp met ruim 700 inwoners. Voorheen was het onderdeel van de gemeente Monster, nu hoort het bij de gemeente Westland. De geschiedenis van deze bijzondere locatie aan de Noordzee gaat al ruim duizend jaar terug. Helm & Heus is dé makelaar in Poeldijk die huiseigenaren bijstaat tijdens de verkoop van een woning en woningzoekenden helpt een huis te kopen. Maak op deze pagina kennis met deze regio en met onze dienstverlening.

 

makelaar Poeldijk

 

Aankoopmakelaar Poeldijk

 

Poeldijk is vernoemd naar het water dat ontstond na afdamming van de Gantel. Er was hier veel tuinbouw en glastuinbouw, Veiling Westland was voorheen de grootste groenteveiling wereldwijd. Nu is het een fraai gelegen locatie in de luwte van Den Haag, een populaire bestemming voor veel woningzoekenden. Helm & Heus is de aankoopmakelaar Poeldijk die de historie kent en tegelijkertijd bouwt aan de toekomst van dit dorp. Samen met de nieuwe bewoners die hier een huis zullen betrekken.

 

Verkoopmakelaar Poeldijk

 

De vraag naar huizen in Poeldijk is groot, het aanbod is beperkt. Dit heeft gevolgen gehad voor de huizenprijzen in deze omgeving. Ben je van plan om jouw woning te verkopen? Dan zal de makelaar in Poeldijk je bijstaan van A tot Z. We voeren een nauwkeurige waardebepaling uit, stellen samen wervende teksten op en regelen zaken als woningfotografie en plaatsing op funda. Daarnaast maken we gebruik van onze expertise en netwerk om zo de beste prijs onder de meest gunstige condities te bepalen. We zorgen ervoor dat het contract waterdicht is en dat onderhandelingen op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Zo is het mogelijk om snel jouw woning in Poeldijk te verkopen.

 

Waardebepaling woning Poeldijk

 

Er zijn verschillende prijskaartjes die je aan een woning kunt hangen. Zo is er de taxatiewaarde, de WOZ-waarde en de vraagprijs op huizensites. Als makelaar in Poeldijk kijken we naar de echte waarde die een huis vertegenwoordigt. Dit betekent dat we verder gaan dan een schatting op basis van rekenmodellen en verkochte woningen in de omgeving, we komen een kijkje nemen in de woning en bepalen naast de waarde ook de meerwaarde die ieder individueel huis bezit. Dit biedt duidelijkheid en zorgt voor een reële koopsom voor iedere woning.

 

Kosten makelaar Poeldijk

 

Een huis kopen of verkopen gaat gepaard met kosten. Er is daarbij onderscheid te maken tussen uitgaven en investeringen. Als makelaar in Poeldijk rekenen we een makelaarscourtage, dit is een tarief waarvoor we een compleet pakket aan diensten leveren aan onze klanten. We bespreken vooraf duidelijk de voorwaarden, mogelijkheden en verantwoordelijkheden met de klant. Helm & Heus is een makelaarskantoor dat houdt van duidelijkheid aan transparantie. Een open communicatie is daarbij van groot belang. We nemen drempels weg bij kopers en verkopers door open te staan voor vragen, opmerkingen en suggesties. Zo doen we ons best om iedere keer opnieuw een meerwaarde te leveren aan de aan- of verkoop van een woning.

 

Huis verkopen Poeldijk

 

Hier zijn enkele redenen om te kiezen voor Helm & Heus als makelaar in Poeldijk bij een huis verkopen:

  • Nauwkeurige waardebepaling om een vraagprijs te bepalen die respons opwekt.
  • Opvallende promotiemiddelen om het aanbod beter zichtbaar te maken.
  • Advies en assistentie bij het verkoopklaar maken van de woning.
  • Snelle acties en reacties om de doorlooptijd te verkorten.
  • Helm & Heus kent als makelaar in Poeldijk de regio als geen ander.

Huis kopen Poeldijk

 

Hier zijn enkele redenen om te kiezen voor Helm & Heus als makelaar in Poeldijk bij een huis kopen:

  • Begeleiding bij het zoeken naar een geschikte woning.
  • Antwoorden op alle vragen over een huis kopen met een snelle responstijd.
  • Kennis van de regio en een breed netwerk aan contacten.
  • Begeleiding tijdens het opstellen van contracten en het voeren van onderhandelingen.
  • Wegnemen van stress en onzekerheid in een periode die gepaard gaat met veel emoties.

Maak kennis met de omgeving en ontdek de mogelijkheden; plan een afspraak in met Helm & Heus, de makelaar in Poeldijk.

Ik wil weten wat mijn huis waard is in Poeldijk