Beste gebruiker, uw browser is verouderd. Voor de beste ervaring raden we u aan om altijd de nieuwste versie van een browser te gebruiken. U gebruikt versie . De laatste versie is . Klik hier om te updaten

Beste gebruiker, uw browser is verouderd en/of niet ondersteund. Voor de beste ervaring raden we u aan om bijvoorbeeld Safari, Chrome, Firefox of Edge te gebruiken als browser.

DonorSee

gedo0dytqpwatiemhfvc

Het jaar 2017 zit er bijna op en de Kerst staat voor de deur. Dit jaar zullen wij geen geschenk geven aan onze relaties, maar in plaats daarvan heeft Helm & Heus Makelaars 2 projecten van DonorSee gefinancierd.

Donorsee is een crowdfundingplatform voor liefdadigheid. Dit betekent dat personen projecten kunnen aanmelden op het platform, waarna de gemeenschap op het platform deze projecten financieel kunnen steunen. Donorsee werkt veel met video’s en foto’s om de impact van zo’n donatie dan terug te koppelen.

Helm & Heus Makelaars financiert middels dit platform de bouw van een een huis wat verwoest is door een storm en ook de bouw van toiletten op een school op de Filipijnen nemen wij voor onze rekening. Op deze manier hopen we een bijdrage te leveren aan de welvaart in deze gebieden.

Wilt u ook doneren? Bekijk de mogelijkheden op www.donorsee.com