Trakteer jezelf op een Stylist Cadeau! - Helm & Heus Makelaar Westland

Trakteer jezelf op een Stylist Cadeau!

Geplaats op: 06 aug 2020

Vakantie vieren in het huis van jouw dromen?

Ben jij toe aan een nieuwe, inspirerende woonomgeving en gaan jouw vakantieplannen dit jaar niet door? En leidt het rommelen in huis maar niet tot die perfecte wooninrichting die jij voor ogen hebt? Trakteer jezelf op een Stylist Cadeau: een persoonlijke, digitale afspraak met een stylist die jou voorziet van passende stijl- en inrichtingsadviezen om jouw woonwensen werkelijkheid te maken.

In samenwerking met Helm & Heus Makelaars kunnen we Stylist Cadeau tijdelijk van €249,- voor €49,- aanbieden. Daarbij inbegrepen zit het persoonlijke digitale stijladvies voor jouw woning inclusief een representatieve stijlkaart, een op maat gemaakte schets en een materiaalvoorstel voor de inrichting. Met deze tools kun jij vervolgens aan de slag om jouw woning in een nieuw jasje te steken. Zo creëer je tijdens jouw vakantie in alle rust het huis van jouw dromen.

Ben je ook nieuwsgierig geworden? Vul de vragenlijst in https://stylistcadeau.typeform.com/to/vCdsjd en wij nodigen je uit voor een gesprek met één van onze stylisten.

Beeld voorstel: https://stylistcadeau.nl/ | Stylist Cadeau is een product van SOO Media.