Wonen in Wateringen? Wij hebben hét aanbod! | Helm & Heus

Welkom in Wateringen

Aan de rand van het Westland ligt Wateringen. Het dorp grenst aan Kwintsheul en de Haagse Vinex-wijk Wateringse Veld en heeft zo’n 16.000 inwoners. Door het dorpse karakter heeft Wateringen een prettige winkelkern met ruim 150 winkels.

Wonen in Wateringen

Een huis kopen in Wateringen?

Helm & Heus beschikt al 18 jaar over hét netwerk verkopers en hét aanbod koopwoningen in Wateringen. Zo zorgen we er niet alleen voor dat jij vooraan in de rij staat, we begeleiden je gedurende het aankoopproces en adviseren je gericht tijdens de biedingsprocedure. Vergroot je kansen en kies voor een aankoopmakelaar van Helm & Heus!

Ik wil een adviesgesprek
quote

Door het dorpse karakter heeft Wateringen een prettige winkelkern met ruim 150 winkels.

quote

Kenmerken Wateringen

Waarom je in Wateringen wil wonen

De Wateringse wielerdag is een jaarlijks terugkerend criterium dat op de donderdag in de week na de Ronde van Frankrijk wordt gehouden. Daarnaast wordt tijdens het 2e weekend van augustus jaarlijks het gratis toegankelijke Waterpop gehouden in het Hofpark. In 2017 bestond het festival 40 jaar. Wateringen kent verder een actieve muziekvereniging, genaamd ‘Muziekvereniging de Phoenix’.

 

Wat te doen in Wateringen?

  • Winkelen in winkelcentrum Wateringen
  • Tennissen of squashen bij De Rhijenhof
  • Voetballen bij KMD of VELO
  • Koffie drinken bij HØV Koffie en conceptstore
Ik wil contact met een aankoopmakelaar

Voor bewoners

Scholen en handige linkjes

Wateringen kent 5 basisscholen: OBS De Kyckert, Katholieke WSKO Mariaschool, Pieter van der Plas School, R.K. WSKO Sint Jozefbasisschool en WSKO basisschool De Hofvilla.

 

Handige linkjes
Gemeente Westland
Overzicht van alle winkels

banner

Hulp bij aankoop

Hulp bij aankoop