woning verkopen LP - Helm & Heus Makelaar WestlandJouw huis het snelst verkocht aan de beste koper, voor de ideale prijs

Doordat Helm & Heus al 19 jaar beschikt over het grootste klantenbestand in het Westland is de kans groot dat jouw toekomstige koper al bij ons bekend is. Voordeel voor jou? Snelheid, zekerheid en gegarandeerd het beste bod voor jouw huis!

Laat ons contact met je opnemen
Stuur ons een Whatsapp
banner
Helm & Heus Makelaar Westland Laat ons contact met je opnemen

Waarom een Helm & Heus makelaar?

Samen verkopen we jouw huis

Geïnteresseerde kopers vinden voor jouw huis is niet zo lastig. De meeste huizen worden nog steed rap verkocht. Waarom dan toch in zee gaan met een makelaar van Helm & Heus? Omdat we naast het grootste netwerk potentiële kopers beschikken over actieve social media kanalen met ruim 20.000 views per week. Dat betekent maximale exposure voor jouw huis en dus de beste koper voor de ideale prijs!

Kopers geven ons een

shape

Verkopers geven ons een

shape

Kopers en verkopers blij gemaakt.

shape

Woningen verkocht

shape

Wat zijn de voordelen van onze aankoopservice?

  • Wij onderscheiden ons van andere kantoren met ons transparante prijsmodel zonder verborgen of extra kosten, hierdoor weet je altijd waar je als verkoper aan toe bent. Wij houden je daarnaast via persoonlijk contact op de hoogte van alles wat er verder rondom je woning gebeurt.
  • We brengen jouw woning gemakkelijk onder de aandacht, aangezien we het grootste bereik hebben van alle kantoren, namelijk meer dan 10.000 nieuwsbrief inschrijvers en duizenden volgers / likes op sociale media.
  • Wij hebben intern strakke werkprocessen, waardoor we altijd de juiste tijd en aandacht overhouden voor jou als verkoper. Je kan ons via Whatsapp en de telefoon altijd bereiken en je hebt een vast deskundig adviseur.
  • We bestaan al meer dan 25 jaar, waarvan we 18 jaar marktleider zijn. Deze ervaring in combinatie met onze Westland roots zorgt voor de ideale verkoopervaring. Dit blijkt uit de reviews die wij hebben op Funda (9,2) als op Google(4,5), van de top 5 makelaars
    scoren wij hier ook het hoogst.
Laat ons contact met je opnemen

We zetten alles in het werk om de beste deal voor jou te sluiten en een betrouwbare koper te vinden.

Laat ons contact met je opnemen