Makelaar Monster nodig? Helm & Heus

Makelaar Monster: Helm & Heus

Het is geen nieuws dat de woningmarkt onder druk staat. Een passende woning vinden is een grote uitdaging. Met een ervaren NVM makelaar Monster aan je zijde kun je een huis kopen dat perfect aansluit op jouw woonwensen, voor een goede prijs. Of je nu op zoek bent naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar, op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt om een voorsprong te nemen op de rest, samen met het team van Helm & Heus. Wil je een huis verkopen of kopen in Monster? Lees dan snel verder!

Woning kopen in Monster

Ik wil een huis kopen in Monster

Welkom in dit dorp aan de kust van de Noordzee. Sinds 2004 behoort Monster tot de gemeente Westland, toch heeft deze locatie een eigen karakter behouden. Bij een huis kopen in Monster doe je er goed aan samen te werken met professionals in de makelaardij. Het aanbod is beperkt maar de Helm & Heus NVM makelaar Monster weet de pareltjes in deze regio voor je te vinden. Je gaat vlakbij het strand wonen, in de luwte van Den Haag. Het is niet verbazingwekkend dat deze omgeving zo populair is. Met 25 jaar ervaring kennen we de regio als geen ander!

Meer weten over het dorp Monster? Klik dan op deze link

Ik wil een adviesgesprek
quote

Wist je dat Monster vroeger een bedevaartplaats was? Mensen kwamen van heinde en verre om hier genezen te worden van epilepsie ofwel de ‘vallende ziekte’.

quote

Woning verkopen in Monster

Ik wil een huis verkopen in Monster

Met de huidige huizenprijzen is het niet vreemd dat er Monsternaars zijn die hier graag munt uit slaan. Het is namelijk een goede markt om je huis in Monster te verkopen. Je wilt uiteraard wel een goed bod krijgen, daarvoor is strategisch handelen van groot belang. Met Helm & Heus, dé verkoopmakelaar in Monster, aan je zijde zorg je voor een aantrekkelijke presentatie op funda en andere websites. Met mooie foto’s en een professionele beschrijving. Dit zorgt voor meer respons en een hogere verkoopsom.

Ik wil contact met een verkoopmakelaar

Waardebepaling huis Monster

Hoe werkt een waardebepaling bij Helm & Heus?

De waardebepaling van jouw woning is een belangrijk onderdeel bij het kopen of verkopen van een woning. Wat goed is om te weten, is dat de WOZ-waarde die jaarlijks wordt vastgesteld door de gemeente altijd een jaar achter loopt op de huidige situatie en de automatische waardebepalingen via internet geen rekening houden met de werkelijke situatie. Een goede makelaar zal de waardebepaling van een woning maken op basis van objectieve data en informatie over de specifieke woning. Met deze waarde sta je sterker in de onderhandelingen over de koopsom. Helm & Heus zorgt voor een betrouwbare waardebepaling voor alle woningtypen.

Ik wil contact met een makelaar

Kosten voor een makelaar in Monster

Kosten makelaar

Om te oogsten moet je eerst zaaien, dit geldt ook bij het verkopen of kopen van een woning. De kosten voor een makelaar in Monster kunnen hoog oplopen, laten we hier helder over zijn. Máár uiteindelijk gaat het natuurlijk om de voordelen die wij als makelaar bieden. Denk hierbij aan:

  • Een verkoopmakelaar helpt je de beste prijs te krijgen voor jouw huis.
  • Een aankoopmakelaar heeft een breed netwerk en kan huizen vinden die niet op funda worden aangeboden.
  • Bij een huis verkopen moet je het huis eerst “verkoopklaar” maken. Dit kan veel tijd in beslag nemen, het heeft ook invloed op de biedingen die je zult ontvangen.
  • Bij een huis kopen moet er veel geregeld worden zoals de hypotheekaanvraag en het opstellen van een koopcontract. Helm & Heus begeleidt je tijdens dit gehele traject.
  • De makelaardij is niet altijd even transparant. Kies voor een makelaar in Monster die op een heldere en duidelijke wijze communiceert voor meer inzicht in het proces.

De makelaarskosten worden traditioneel berekend op basis van een makelaarscourtage. Dit is een percentage van de uiteindelijke koopsom. Omdat deze courtage en de dienstverlening zal verschillen per makelaardij is het verstandig om eerst een adviesgesprek in te plannen. Zo heb je meer zicht op de kosten voor Helm & Heus, de makelaar in Monster én de meerwaarde die we leveren.

Ik wil contact met een aankoopmakelaar

Hulp bij verkoop?

Hulp bij verkoop?