Wonen in Monster & Ter Heijde? Wij hebben hét aanbod

Welkom in Monster & Ter Heijde

Monster & Ter Heijde zijn twee, dicht op elkaar gelegen, dorpen aan de kust. De dorpen, met voornamelijk woningen in een oudere bouwstijl, grenzen aan Loosduinen en liggen dus relatief dichtbij de stad Den Haag. Naast de oude dorpskernen en oude bouwstijl is er in Monster & Ter Heijde de afgelopen jaren meer ruimte gekomen voor nieuwbouw.

Wonen in Monster & Ter Heijde

Een huis kopen in Monster & Ter Heijde?

Helm & Heus beschikt al 18 jaar over hét netwerk verkopers en hét aanbod koopwoningen in Monster & Ter Heijde. Zo zorgen we er niet alleen voor dat jij vooraan in de rij staat, we begeleiden je gedurende het aankoopproces en adviseren je gericht tijdens de biedingsprocedure. Vergroot je kansen en kies voor een aankoopmakelaar van Helm & Heus!

Ik wil een adviesgesprek
quote

Helm & Heus beschikt al 18 jaar over hét netwerk verkopers en hét aanbod koopwoningen in Monster & Ter Heijde.

quote

Kenmerken Monster & Ter Heijde

Waarom je in Monster & Ter Heijde wil wonen

Het dorpje Monster beschikt over 5 km strand. Er wonen ongeveer 14.000 mensen in monster, zij worden ook wel Monsternaars genoemd. Ter Heijde telt ongeveer 650 inwoners. Kenmerkend voor het dorp is het monument dat bestaat uit twee kanonnen. Dit monument is geplaatst ter nagedachtenis aan de zeeslag tussen de Nederlandse en de Engels vloot in 1963. Hierbij sneuvelde Maarten Tromp.

 

Wat te doen in Monster & Ter Heijde?

  • Fietsen door de duinen
  • Recreatiegebied Madestein
  • Sporten in de Wielepet
  • Dineren op het strand
  • Lunchen bij broodjeszaak Hop
  • IJsje halen bij Martino’s (Monster)
Ik wil contact met een aankoopmakelaar

Voor bewoners

Scholen en handige linkjes

In Monster zijn een aantal basisscholen te vinden, zoals de Willemsschool, de Zeester, Het Kompas en de Blinkerd. Ook zijn er twee bijzondere scholen: Montessorischool en huiswerkbegeleiding ’t Z-je.

 

Handige linkjes
Website van de Gemeente Westland

banner

Hulp bij aankoop

Hulp bij aankoop