Makelaar Wateringen nodig voor aan- of verkoop van je woning?

Helm & Heus

Makelaar Wateringen

Een huis kopen in deze tijd is niet eenvoudig, zeker niet een passende woning in regio Westland. Ook bij het verkopen van een huis zijn er uitdagingen, je wilt immers een goede verkoopprijs onder gunstige voorwaarden bepalen. Helm & Heus is dé makelaar in Wateringen die je zal bijstaan in de koop of verkoop van een woning in deze bijzondere woonplaats. Ontdek waarom Wateringen zo interessant is en hoe Helm & Heus zorgt voor een succesvolle koop of verkoop.

 

makelaar Wateringen

 

Over Wateringen

 

Wateringen behoort sinds 2004 tot de gemeente Westland. Binnen het grotere samenwerkingsverband behoren ook De Lier, ‘s Gravenzande, Monster en Naaldwijk. De bekende Vinex wijk Wateringse Veld en ligt op de grens van Wateringen en behoort sinds 1994 tot de gemeente Den Haag. De nabijheid van deze grote stad biedt extra faciliteiten in de omgeving terwijl de kern een authentiek karakter heeft weten te behouden. Met een historie die reikt tot de Romeinse tijd is Wateringen zeker een bijzondere plaats om te wonen.

 

Een woning kopen in Wateringen

 

De ligging aan de Noordzee nabij Den Haag is aantrekkelijk. Het is daarom ook niet verbazingwekkend dat je deel uit wilt maken van de ruim 16.000 inwoners die hier wonen. Als makelaar in Wateringen houden we de huizenmarkt nauwlettend in de gaten, we weten vaak welke woningen er vrijkomen voordat ze op funda verschijnen. Dit geeft ons maar ook zeker onze klanten een strategisch voordeel bij het aankopen van een woning in Wateringen. Het team van Helm & Heus helpt je niet alleen bij het zoeken naar een passende woning, maar ook nog eens onder de juiste voorwaarden.

 

Een woning verkopen in Wateringen

 

Woon je momenteel in Wateringen? Dan zit je goed want er is veel vraag naar woningen in de gemeente Westland. Juich echter niet te vroeg want een huis verkopen in Wateringen voor een goede koopsom én op basis van gunstige voorwaarden blijft een uitdaging. Helm & Heus is een ervaren NVM makelaar die zich niet laat meeslepen in de gekte op de huizenmarkt maar verkopers bijstaat om de juiste afwegingen te maken. Dit beperkt zich niet tot een plaatsing op funda, we leveren een breed scala aan diensten om snel tot optimale resultaten te komen.

 

Waardebepaling voor een huis in Wateringen

 

Wat is een huis waard? Is het de WOZ-waarde of de koopsom die de overburen onlangs hebben gekregen voor een woning? Er zijn veel factoren die een rol spelen en ieder huis heeft unieke kenmerken. Bij de waardebepaling van een huis in Wateringen kijken onze adviseurs naar de gemiddelde waarde van soortgelijke woningen. Ook komen we langs om de unieke kenmerken van een woning te bepalen om zo tot de werkelijke waarde te komen. Dit helpt om tijdens de onderhandelingen een goede koopsom te bepalen.

 

Taxatie voor een woning in Wateringen

 

Een waardebepaling biedt alle informatie die een huiseigenaar nodig heeft om een huis te verkopen voor een reële marktprijs. Een koper zal bij de hypotheekverstrekker een taxatierapport moeten overleggen. Dit is een neutraal en objectief rapport dat opgesteld worden onder strikte condities. Ook bij een erfenis of echtscheiding zal er gevraagd worden om een woningtaxatie. Helm & Heus is naast NVM makelaar ook erkend taxateur, we kunnen voor onze klanten gevalideerde taxatierapporten opstellen. Informeer geheel vrijblijvend naar onze tarieven voor taxaties.

 

Wat kost een makelaar in Wateringen?

 

Er zijn veel zaken die je zelf kunt regelen als koper of verkoper. Het is goed om betrokken te blijven bij het proces. Toch zijn er ook zeker uitdagingen en potentiële valkuilen waarbij de makelaar in Wateringen je zal bijstaan. Als eerste enkele voordelen om een makelaar in te schakelen:

  • Vind pareltjes die onzichtbaar blijven voor andere woningzoekenden.
  • Zorg voor een representatieve woning en bereid een huis voor op verkoop.
  • Regel snel en efficiënt zaken als woning taxatie of een bouwkundige keuring.
  • Zorg voor de beste prijs tijdens het onderhandelen.
  • Profiteer van een snelle doorlooptijd zonder onzekerheid en stress.

Normaal gesproken zal een makelaar in Wateringen een courtage rekenen. Dit is een percentage van de koopsom. Omdat het niet altijd duidelijk is welke diensten makelaars uitvoeren voor dit bedrag is het goed om je vooraf gratis en vrijblijvend te laten adviseren. Bij Helm & Heus vinden we een eerlijke en open communicatie van groot belang. Niet omdat we dit verplicht zijn als erkende NVM makelaar en taxateur maar omdat we altijd handelen in het belang van onze klanten. We staan als team voor je klaar met een huis kopen of verkopen in Wateringen.

Ik wil weten wat mijn huis waard is in Wateringen