Jouw ideale woning vinden, in een oververhitte woningmarkt. - Helm & Heus Makelaar Westland

Jouw ideale woning vinden, in een oververhitte woningmarkt.

Geplaats op: 23 feb 2021

Het is al een lange tijd erg druk op de woningmarkt. Veel mensen zijn op zoek naar een nieuwe woning en het aanbod is zeer beperkt. Een ideale woning vinden in deze oververhitte woningmarkt, hoe pak je dat aan? Het is maar al te belangrijk om goed voorbereid op zoek te gaan. Een goed begin is tenslotte het halve werk!

Maak een zoekopdracht aan!
Wil je als eerste op de hoogte zijn van ons woningaanbod in het Westland? Maak dan een account aan bij het persoonlijk online zoeksysteem op onze website! Op deze manier ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste woningen, nog vóórdat ze op Funda komen.

Zet je wensen op een rijtje, maar wees kritisch
Voordat je daadwerkelijk op zoek gaat naar jouw droomwoning is het handig om je wensen in kaart te brengen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bestaande of toch een nieuwbouwwoning? Zoek je een instapklare woning of ga je de handen uit de mouwen steken?

Waarschijnlijk vind je niet alles even belangrijk. Stel daarom prioriteiten en markeer wat je écht belangrijk vind! Wees hierin kritisch en bedenk wat eventueel kan afvallen.

Bepaal je budget
Zorg ervoor dat je vooraf op de hoogte bent van wat je maximaal kunt lenen bij de bank. Zo kun je nóg gerichter op zoek naar jouw droomwoning en voorkom je teleurstellingen. Weet je nog niet precies wat jouw opties zijn? Neem dan contact op met de hypotheekadviseurs van Helm & Heus Finance om te kijken naar jouw mogelijkheden!

Plan een bezichtiging
Heb je een leuke woning gevonden? Pak diréct de telefoon en plan een bezichtiging in. Het is belangrijk om er snel bij te zijn. Tijdens een bezichtiging krijg je een goede indruk van een woning en de omgeving. Het is belangrijk om niet alleen goed rond te kijken, maar ook om vooraf vragen te bedenken en deze te stellen.

Schakel een aankoopmakelaar in
Als het nog niet lukt om een woning te vinden, kan het handig zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen. Zij kunnen je helpen met het in kaart brengen van jouw wensen, zoeken mee naar jouw droomwoning en helpen je met de technische en juridische aspecten van een woning.

Wil jij hulp bij de zoektocht? Bel dan naar 0174 444 777 en maak een vrijblijvende afspraak met een van de aankoopmakelaars.